idealidea46
Üye
arkadaşlar windows 10 işletim sistemi için akıllı tahtanın dokunmatik sürücüsü lazımm..çok acil. var mı elinizde nette bulamadım.
Hocam 2 gözlü ve 4 gözlü olan faz 1 ve faz 2 için driverlar.. Win 10 için değildir sanırım bilginiz var mı?tüm tahtalar için(4 gözlü- 2 gözlü) sürücüler burada var hocam. forum üzerinden bulmuştum. linki bulamadığım için paylaşıyorum.
hocam windows 10 olan akıllı tahtada herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama siz yine deneyinHocam 2 gözlü ve 4 gözlü olan faz 1 ve faz 2 için driverlar.. Win 10 için değildir sanırım bilginiz var mı?
Eyvallah hocamhocam windows 10 olan akıllı tahtada herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama siz yine deneyin
Win 10 faz 2 vga ve ses driverlari varsa yardımcı olabilir mi arkadaşlar
Win 10 faz 2 vga ve ses driverlari varsa yardımcı olabilir mi arkadaşlar
teşekkürler hocam![]()
Etkileşimli Tahta Sürücüleri - Teknolojik Öğretmenler
Etkileşimli tahtalarda yazılımsal sorunlar çıktığı zaman bazen yeniden kurulum yapmak gerekebiliyor. Kurulan işletim sistemi sonrasında donanımları tanımama gibi durumlar olduğu zaman aşağıdaki donanım sürücülerini indirip tahtalarınıza kurarak sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Faz 1 Vestel...www.teknolojikogretmenler.com
tahtanın 2 gözlü ya da 4 gözlü olduğunu nereden anlıyoruz? faz1ler hangisi bilen var mı?tüm tahtalar için(4 gözlü- 2 gözlü) sürücüler burada var hocam. forum üzerinden bulmuştum. linki bulamadığım için paylaşıyorum.