Win 7 D:' ye kaydetme izni sorunu ve çözümü (video+ses)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Bu Konuma Kaydetme Yetkiniz Yok Sorunu ve Çözümü

Arkadaşlar windows 7 çıktı ve bir çok arkadaşımız (ben dahil) bu işletim sisteme geçiş yaptı. Bu işletim sisteminde karşılaşılan bir soruna deyindim.
Sonumuz şu: Çalıştığımız programlarda dosyamızı D: bölümüne kaydetmek istediğimizde bu konuma kaydetme yetkimizin olmadığını ve yöneticimize başvurmamız gerektiği şeklinde bir uyarı geliyordu. Bende bu derste bu konuya ve çözümüne değindim umarım faydalı olur.

indir:
https://yadi.sk/d/S1BXtMDacAfzK

Alternatif:
http://www.ziddu.com/download/11774330/ ... e.rar.html

Ekli dosyalar

• bb.jpg
    bb.jpg
    243 KB · Görüntüleme: 46,970
  • win7yazmayetkisiverme.rar
    win7yazmayetkisiverme.rar
    6 MB · Görüntüleme: 1,291
ilk defa sende görüyorum hocam benim bilg böle bi sorun yasamadım.bende uzun zamandır win7 kullanıyorum.

Teşekkürler ilgilenip hemen cevap yazdığınız için fakat benim sorunum senin anlattığınla bir değilmiş. Benim kopyalamaya çalıştığım illegal bir içerik fakat bundan önce hiçbir dosyada hatta hiçbir illegal dosyada böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Neyse konu illegal bir konu olunca burda bahsedilemez herhelde, yinede yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim.

benzer bir uyarı masaüstüne katdetmek istediğimde de geliyor sebebi ne ola ki :?:

sinaaat' Alıntı:
benzer bir uyarı masaüstüne katdetmek istediğimde de geliyor sebebi ne ola ki :?:
XP 'de Belgelerim, win7' de Kişisel klasörünüz (kullanıcı adınızı alıyor) bu klasöre girin Desktop adında bir klasör olması lazım bu klasöre sağ tıklayın özellikler > güvenlik burdan yönetici izinlerini kontrol ediniz.

Sorunu çözemezseniz hata görüntüsünü eklerseniz belki daha iyi yardımcı olabiliriz.

arkadaşlar ben videodaki yolu denedim ancak yazma/değiştirme yeri aktif değil. Administrator dan gidip değiştirmem gerekecek! Administrator'dan açıp nasıl yaparım bunu?

Merhaba arlkadaşlar,
video linki kırık. Yeniden yükleyebilir misiniz? Bunu çözemedim ben. 2 saattir uğraşıyorum. :verymad:

Pgorgam Files içerisinde bir programda klasörleri değiştirmem gerekiyor ama resimdeki hatayı alıp duruyorum. PC'de hesabım Yönetici olarak gözüküyor ama nafile.

clipsh.jpg

Geri