xp yi 3-5 dk.da yüklüyordu. win 7 yi yüklemek gerçekten 60-70 dk sürüyorsa yedek almanın bi mantığı yok.hasari' Alıntı:Acronis True Image Home.12.0.0.9770 sürümünü sorunsuz kullanıyorum önceki sürümünü win7 de denemedim.
Kişisel önerim:
win 7 image 15 GB civarında olacaktır. Bu yedeğin yüklenmesi yaklaşık 60-70 dk olacaktır. Bu yedek gereksiz yere HDD 15 GB lık bir alan tutacaktır. Bence win7 image nı alamaya hiç gerek yok, zaten kendisini ve sürücülerini yüklemeniz 1 saatinizi almaz.
Aynen öyle bende bu sebeple acronis kullanmayı bıraktım. win7 ile ilk defa uzun süre format atmadan durabildim.denizlerb' Alıntı:xp yi 3-5 dk.da yüklüyordu. win 7 yi yüklemek gerçekten 60-70 dk sürüyorsa yedek almanın bi mantığı yok.hasari' Alıntı:Acronis True Image Home.12.0.0.9770 sürümünü sorunsuz kullanıyorum önceki sürümünü win7 de denemedim.
Kişisel önerim:
win 7 image 15 GB civarında olacaktır. Bu yedeğin yüklenmesi yaklaşık 60-70 dk olacaktır. Bu yedek gereksiz yere HDD 15 GB lık bir alan tutacaktır. Bence win7 image nı alamaya hiç gerek yok, zaten kendisini ve sürücülerini yüklemeniz 1 saatinizi almaz.
ben lab daki bilgisayarlardan birine win 7 ve programları kurdum. Bende akronis ile imaj alıp hdd klonlayarak diğerlerine de yükleyecektim. bu durumda öyle yapmasam mı ne yapam bir fikir verin ne olurhasari' Alıntı:Acronis True Image Home.12.0.0.9770 sürümünü sorunsuz kullanıyorum önceki sürümünü win7 de denemedim.
Kişisel önerim: