win 7 de formatsız disk bölümleme nasıl yapılıyo

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ege
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ege

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bilgisayarım -sağtuş-yönet -disk yönetiminden daha önce oluşturulmuş küçük birimi silemiyorum. benim isteğim bu küçük birimi silip c yi 80gb a 30 luk 2 kısma ayırmak.partition manager falan denedim . win 7 de çalıştıramadım. yardımcı olabilecek arkadaş varmı

bu arada yeni bölüm oluştur pasif , o oluşturulan minik bölümüde diamon toolu denerken kazara yaptım ama silemiyorum. şimdiden saolun

bu arada yeni bölüm oluştur pasif , o oluşturulan minik bölümüde diamon toolu denerken kazara yaptım ama silemiyorum. şimdiden saolun

hocam disk yönetiminden sabit disk bölümleri oluştur kısmından girdiniz degil mi? eger 3 bölüm varsa 4. ye izin vermedi ben bi kez denedigimde. eğer bölümü diğerine katmak istiyosanız, katmak istediginize sag tıklayıp bölümü genişlet deyin. mantıksal sürücü mü o parca?

tam bilmiyorum ben de ama kendiminkini bölümledim. arkadasımda 4 kullanıcı hatası verdi. tekrar eski bölüme eklemiştim

hocam, windows 7 de belirli bir bölümü kendisi otomatik olarak ayırıyor....o yüzden o bölümü silmek istediğinizde ya hata verir ya da sildikten sonra windows çöker... yaklaşım 100 mblık ayrılmış bir disk oluşturur kendisi..bu da normaldir...sıkıntı yapmayın

Geri