win 7 de gücelleştirme drive vaccine yüzünden bitmiyor?

Kodla Büyü

aylin986

Site Gezgini
windows 7 starter yüklü laptopa drive vaccine restore plus programını kurmuştum. baktım güncelliştirmeleri varmış windows un, yükle dedim, keşke demeseymişim.

Zira sistem sürekli güncelleştirmeyi bitirip yeniden başlıyor. sanırım drive vaccine yeni yüklenen güncelleştirmeyi her seferinde sildiğinden bir türlü masaüstüne ulaşamıyorum. Rica ederim fikir verin.

- güvenli modda açıp, bilgisayarım, yönet, hizmetlerden windows update i kapatıyorum ama sanırım drive vaccine o ayarımı da iptal ettiğinden yine yeniden başlıyor.

Aynı güvenli mod işlemini yaparak driver vaccine programını kaldırın hocam tekrar yüklersiniz gerekli güncelleştirmeden sonra.

amma yapışkan bi programmış, kalkmamış, gitmemiş, şimdi baktım. Drive vaccine den güvenli modda nası kurtulabilirim fikri olan?

Hocam defalarca kullandım kaldırdım tekrar kurdum hiç problem çıkarmadı o konuda.
Kaldırma esnasında şifre isteyecektir sizden ve kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattığınızda işlem sonuçlanmış oluyor.

valla hocam olanı anlatıyorum ben. öyle ki kayıt defterindeki bilgilerini de ince bi şekilde temizliyor.ama yeniden başlayınca hortluyor yine

Hocam güncelleştirmeden sonra bilgisayar otomatik olarak yeniden başlatma işlemini yapmaması lazım sizin onayınız olmadan. Hadi diyelimki yeniden başlatma otomatik oldu. Yeniden açıldığında masaüstüne erişmenizi engellicek bi durum olmamalı ortada.
Hadi diyelimki oda oldu. Sistem geri yüklemeyi bi deneyin.
Msconfig ayarlarına bakın belki oradan ilk açılışta pasifleştirme şansınız vardır. " Ben hala program ekle-kaldır işleminin nasıl başarısız olduğunu düşünmekteyim".,-

Çalıştır --> services.msc --> Driver Maccine Programını başlangıçta devre dışı bırakmayı deneyin birde ? " Yada windows update' i ".

Gerçekten bi salaklık yaptığımı farkedersem söylerim ama farkedemiyorum çıldıracayım.
He salaklık sistem geri yükleme nin kapatılmış olması olabilir ama ona da drive vaccine ile sistemi arada update baseline dediğim için saçma buldum. yani birlikte nasıl çalışacaklarını düşünemedim.bari imaj alaydım, ya da dosyaların bi yedeği.
bilgisayarım< yönet<hizmetlerden< windows update ayarlarında kurtarma bölümünde bu hizmetin başarısız olması durumunda ... bilgisayarı yeniden başlat işaretliymiş, drivevac ben o ayarı değiştirsem de geri alıyor.

programı kaldırınca shield.exe (drive vac nin) msconfig den kalkıyor ama yeniden başlatınca o da geri geliyor.

bana bir çare medetin

Estafurullah Hocam.
Eeeee hocam sen herşeyi denemişsin zaten. Çare felen kalmamış sana. Bende sinirlendim şimdi nasıl olmaz yahu :)
Format yolu görünüyor !

bilgisayar başlarken home tuşuna basıyormuşuz şifre kul adı kenelde Administrator olurmuş. ordan kaldırılıp restore yapılıyormuş drive vaccine, deniyorum.

Ben size kaldırın derken şifre girmeden nasıl kaldırma işlemi yapıyordunuzki ?
Hem genelde derken ? Kullanıcı adı istemiyor program zaten şifre istiyor sadece. Onunda administrator olması zor kuran kişi boş geçmiş olamaz o kısmı !

yahu kimin aklına gelir ordaki programcık ikonuna basıp kurcalamak, ben yükledim proğramı hem de şifresiz olsun dedim :)

oldu! küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öpüyorum çok mutlu oldum, atomu parçalamış gibi hissediyorum halbuki kendi oluşturduğum problemi çözdüm sadece :puhaha: iyi akşamlar

Geri