Arkadaşlar labda casper bilgisayarlar var xp yüklüydü win 7 yükledim ancak ethernet driver bulamadım. Onboarf ethernet portu foxcorn sıs 661fxme anakart drivrr pack ile her driver kuruldu ancak bu kaldı var mı yardımcı olabilecek
pawofeagle' Alıntı:arkadaşlar nasıl çözebilirim bu sorunu artık xp kurmak istemiyorum bilgisayarlara win 7 bu ethernet driver bulma şansım yok mu
hocam aynı model mi ? bana gönderebilir misiniz?_conquest014' Alıntı:Hocam biz de bu sene windows 7 geçtik, aynı sorunla ben de karsılaştım,foxcorn sitesinden lan driver indirdim,içinden 2 klasör çıktı, sis klasörünü kurunca sorun çözüldü...
Denedim çalıştırmıyor hocamorhanak' Alıntı:Hocam xp sürücüsünü uyumluluk modunda çalıştırmayı denedinizmi?
Denedim ama sis klasörü içindeki setup çalışmıyo tıklıyon hiç bir şey olmuyorconquest014' Alıntı:Hocam biz de bu sene windows 7 geçtik, aynı sorunla ben de karsılaştım,foxcorn sitesinden lan driver indirdim,içinden 2 klasör çıktı, sis klasörünü kurunca sorun çözüldü...
Hocama katılıyorum dediği gibi kopyaladığını google'a yapıştırarak da arma yapabilirsin.Öğretmen27' Alıntı:Aygıt yöneticisi-sorunlu sürücüye çift tıkla-ayrıntılar-donanım kimlikleri-sağ tık kopyala verdiğim siteye ( https://devid.drp.su/) yapıştır. Arama yaparak bulabilirsin. Birçok sıkıntılı sürücüyü bu sitede bulmuştum.