Win 7 driver sorunu

Kodla Büyü

pawofeagle

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar labda casper bilgisayarlar var xp yüklüydü win 7 yükledim ancak ethernet driver bulamadım. Onboarf ethernet portu foxcorn sıs 661fxme anakart drivrr pack ile her driver kuruldu ancak bu kaldı var mı yardımcı olabilecek

arkadaşlar nasıl çözebilirim bu sorunu artık xp kurmak istemiyorum bilgisayarlara win 7 bu ethernet driver bulma şansım yok mu

hocam anakartın üzerinde markası modeli yazar, onu buraya yazarsan yardımcı olabiliriz

pawofeagle' Alıntı:
arkadaşlar nasıl çözebilirim bu sorunu artık xp kurmak istemiyorum bilgisayarlara win 7 bu ethernet driver bulma şansım yok mu

hocam aklıma şimdi geldi. :idea: ethernet kartı için aygıt yöneticisinden xp nin sürücülerini göstermeyi denedin mi? çoğu zaman win7, xp sürücüsünü bu şekilde kabul ediyor.

xp driver yükledim olmuyor hocam. foxcorn sitesinde bu anakartın sadece xp driverları mevcut başka yok. anakart sıs 661fxme model hocam

Hocam biz de bu sene windows 7 geçtik, aynı sorunla ben de karsılaştım,foxcorn sitesinden lan driver indirdim,içinden 2 klasör çıktı, sis klasörünü kurunca sorun çözüldü...

conquest014' Alıntı:
Hocam biz de bu sene windows 7 geçtik, aynı sorunla ben de karsılaştım,foxcorn sitesinden lan driver indirdim,içinden 2 klasör çıktı, sis klasörünü kurunca sorun çözüldü...
hocam aynı model mi ? bana gönderebilir misiniz?_

Aygıt yöneticisi-sorunlu sürücüye çift tıkla-ayrıntılar-donanım kimlikleri-sağ tık kopyala verdiğim siteye ( https://devid.drp.su/) yapıştır. Arama yaparak bulabilirsin. Birçok sıkıntılı sürücüyü bu sitede bulmuştum.

conquest014' Alıntı:
Denedim ama sis klasörü içindeki setup çalışmıyo tıklıyon hiç bir şey olmuyor

Öğretmen27' Alıntı:
Aygıt yöneticisi-sorunlu sürücüye çift tıkla-ayrıntılar-donanım kimlikleri-sağ tık kopyala verdiğim siteye ( https://devid.drp.su/) yapıştır. Arama yaparak bulabilirsin. Birçok sıkıntılı sürücüyü bu sitede bulmuştum.
Hocama katılıyorum dediği gibi kopyaladığını google'a yapıştırarak da arma yapabilirsin.

PCI\VEN_1039&DEV_0900&SUBSYS_0C56105B&REV_90
PCI\VEN_1039&DEV_0900&SUBSYS_0C56105B
PCI\VEN_1039&DEV_0900&CC_020000
PCI\VEN_1039&DEV_0900&CC_0200

donanım kimlikleri bunlar yazıyor bana win 7 için driver lazım xp için var hep oda olmuyor

Geri