win 7 format sorunu oldu

Kodla Büyü

camlıca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar hp laptoba dvd den format atmak isteedim C yi biçmlendirdi dolayısıyla ama sonra ilerleme olmadı bir kaç dosya eksik dedi ama bu dvd yi daha öncede denemiştik çalışıyordu , neyse dvd yi çıkarttım cd den XP kuryım dedim bu defada c yi bulamıyor ne yapmam lazım

HP Compaq presarıo v6000 bilgisayarım bıos ta
f10 and f12 delay
cd-rom boot (enable)
floppy boot (enabl)
internal network adapter boot(disbl)

- boot order

usb floppy
atabı cd/dvd rom drive
notebook hard drive
usb diskette on key
usb har drive

Hocam buna benzer bi sorunu 64 bitlik bi pcye farkında olmadan 32 bitlik işletim sistemi dvdsi ile format atmaya çalıştığımda yaşamıştım. Öyle bi durumunuz olabilir mi yanii bilgisayar 64 bittir siz 32 bitlik format dvdsi kullanıyorsunuzdur..

hocam win7 usb bellekten kurmayı deneyin böylece dvd medyada yada optik cihazda problem olma ihtimalini elersiniz. ayrıca daha da hızlı kurabilirsiniz.

bu dvd yi daha önce dee bu bilgisayada kullandım sorun olmadı şimdi işte dvd bozuk olabilir ama c yi biçimlendirdim XP cdc var xp yükleyeym diyorum yine hata veriyor D de önemli dosyalarım var yoksa birşeyler deneyeceğim ama işte

usb den hiç kurmadım 4 gb usb var ama nasıl yapılacağını bilmiyorum ayrıca dvd deki win 7 yi usb ye kopyalayıp mı yapcam

Biostan ACHI modunu degiştirdiniz mi? daha önce hangi işletim sistemi vardı? şimdi hangi işletim sistemi kuracaksanız ona göre değişir.
xp'de ve windows 7'de achi modu seçimi farklıdır.

daha önce win 7 vardı yine win7 kurayım diyorum biostaki achı modunu bilmiyorum nerededir acaba

masa üstüne ulaşamıyorum zatende
hocam elimde exper dvd vardı okul öğrenci bilgisayarları için kullanılan hazır imaj dvd si
şimdi onnu taktık yükleme yapıyor :) bilmiyorum sonuç ne olcak

Geri