win 7 format sorunu yardım...

Kodla Büyü

xsawyerx

Site Gezgini
sony vaio diz üstü bilgisayarıma format atmaya çalışıyorum yeniden başlatma sırası geldiğinde kapanıyo açılışta ekran siyah bir şekilde bekliyo yani açılmıyo. win 7 format dvd si 32 bit format atmadan önce bilgisayar 64 bit idi acaba ondan kaynaklanıyo olabilir mi? format dvd dim sağlam daha önce okuldaki bilgisayarlarda kullandım. yardımlarınızı bekliyorum. :|

valla hocam bende ne çektim bu vaiodan...
birisi forat at diye getirdi benim dvd her pc de çalışırken vaioda çalışmadı.Sonra bende netten son güncellenen 64 bit 7 indirdim ancak böyle kurabildim.Sende dene istersen.Sitenin adını hatırlamıyorum ama google dan son 1 ay içindeki eklenen sürümler bir bakıver...kolay gelsin

hocam dvd nin bozuk olmadığına ve bootable olduğuna dikkat edin ve bence güncellenmişini indirip kurun :)

hocam dvd de problem olmadığı eminim. ama dediğim gibi önce bilgisayar win 7 home premium 64 bit idi benim format dvd si win 7 ultimate 32 bit bundan kaynaklanıyo olabilir mi? zaten bilgisayar hiç açılmadığı için format işlemine giriştim bilgisayara yeni usb takmışlar sorun ya ondan kaynaklanıyo yada elektrikler gitmiş laptop kapanmış harddisk zarar görmüş olabilir mi? anlıcanız bilgisayar format mı yemiyo yoksa donanımsal bir problemlen mi var onu da anlayamıyorum.

format işlemi tam bitecekken yeniden başatılınca ekran kararıyo ölece kalıyo. güvenli moda da girmiyo sadece bios açılıyo biostan da yapabileceklerimiz sınırlı.

bende bios ayarlarindan cdrom seenegini bulamadigim icin formati atamiyorum ne yapmam lazim yardim eder misiniz?cd yi gormuyor pc.

Geri