Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar win 7 formatı atarken diske yüklenmez diyor. gpd gdp miydi formatında oldugu için, disk de biçimlendirdim. usb den atıyrum ntfs olaramı biçimlendirmeem lazım onuda nası yaparım.
bios ayarlarında hard disk le ilgili bir bölüm vardı, tam hatırlayamadım hocam eğer masaüstü bilgisayara atıyorsanız formatı o özelliği değiştirince oluyor. :?
hocam flash belleği Windows 7 USB DVD Download Tool ile hazırladım leptopa atacam formatı formatı usb den başlattım disk seçimine kadar gidiyrum ama orda diske yüklenmez diyr devam edemiyorum. flaşh belleğimi tekrar hazırlim once xp kursam sonra win 7 olurmu
hocam xp kuramazsınız. çünkü uefi kurulumda 64bit şarttır. kurulum yapmaya çalıştıgınız sistem 32&64 bir arada sistemlerden ise yine olmaz. sadece 64bit olan bir dvd yada iso kalıbı nı kullanarak flashınızı hazırlamalısınız.