Arkadaşlar Merhaba,
Bu sabah bir öğretmen arkadaş laptopunu getirdi ve sorun var dedi.
Biraz inceledim , win 7 internet security adında bir program lisans kodu istiyor.İlk bakışta gerçek bir antivirüs programı zannettim fakat sahte tarama yapan fake bir program olduğu anlaşıldı.
İşin garip tarafı İnternete girmek istiyorsunuz program size izin vermiyor , ağa bağlanmaya izin vermiyor , usb belleği bile açmıyor.Çıldırttı beni...
Virüs taraması yapıyorum eset ile fakat yakalanmıyor çok garip bişi
Çözümü de şu , eğer başınıza gelirse benim kadar uğraşmayın
www.spywarehelpcenter.com/nuke adresindeki nuke programını indirip çalıştırıyorsunuz , hatta onu da çalıştırtmadı sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyorsunuz.
Sonra otomatik olarak silindi. Bu kadar basitmiş
Kolay gelsin herkeseee...
Bu sabah bir öğretmen arkadaş laptopunu getirdi ve sorun var dedi.
Biraz inceledim , win 7 internet security adında bir program lisans kodu istiyor.İlk bakışta gerçek bir antivirüs programı zannettim fakat sahte tarama yapan fake bir program olduğu anlaşıldı.
İşin garip tarafı İnternete girmek istiyorsunuz program size izin vermiyor , ağa bağlanmaya izin vermiyor , usb belleği bile açmıyor.Çıldırttı beni...
Virüs taraması yapıyorum eset ile fakat yakalanmıyor çok garip bişi
Çözümü de şu , eğer başınıza gelirse benim kadar uğraşmayın
www.spywarehelpcenter.com/nuke adresindeki nuke programını indirip çalıştırıyorsunuz , hatta onu da çalıştırtmadı sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyorsunuz.
Sonra otomatik olarak silindi. Bu kadar basitmiş
Kolay gelsin herkeseee...