win 7 kurma sorunu ?

Kodla Büyü

tomreader2010

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
arkadaslar kurulum basliyor loading kismi doluyor sonra "starting windows" yaziyorkurulum baslamiyr bilgsayat yeniden baslatiliyor neden olabilir ac aba

Hocam bilgisayarın özellikleri nedir?
Kurulumu flash bellekden mi yapiyorsunuz?
DVD ise farklı DVD ile denediniz mi?

hocam i 5 işlemcili 6 gb ramli samsung daha öncede konu açmıştım yanlışlıkla recovery (win8 ) silindi sıkıntı ondan sanıırm.
2-3, dvd ile yapıyorum geçen hafta 4 bilgisayar kurdum aynı dvd ile okulda, çizilmiş biraz yeniden kopyaladım tık yok yine

hocam win8 li laptoplarda bşka işletim sistemi kurma , hatta cd den başlatma engeli olabiliyor. BİOS tan UTEF i kapatmak gerekiyordu galiba.

sinan hocam onu kapattim xp kurdum verilerim silinmisti verileri kurtardim simdi win 7 kurup oyle kullanayim dedim sorun oyle cikti ortaya

windows üzerinde cd çalışıyor böyle kurmaya kalksam ne olur sonrada partlara bölsem hdd yi arkadaşlar

partition magic ile bölünce hdd yi sorun çözüldü win7 yi kurdum, şimdide driverları yüklemiyor otomatik olarak

Freedos aldığım asusa win7 yükledim bende driverları yüklemedi otomatik olarak internetten indirip yükleyecez mecbur

Geri