Win 7 kurulumda hata!!!

Kodla Büyü

btr23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yeni aldığım bilgisayarıma (asus dizüstü laptop) win7 kurmaya çalışıyorum surucu secme kısmında hiçbir sürücü gorunmuyor (c: , d: ) "hiçbir aygıt sürücü bulunamadi" gibisinden bir hata aliyorum. Biosta hdd bolumunde sadece ahci var ve baska bi secenek yok varsa önerisi olan çok dua ederim :) ;)

aakcakaza' Alıntı:
hocam keske kurcalamasaydın su win 10 u :mrgreen:

Sorma hocam ya partitonda harddiski goruyorum 933 gb ancak format sorasinda gorunmuyor :) ben de pisman oldum win10 u kullansam bundan iyiydi :)

hocam çıkar hdd yi tak bi bos hdd kutusuna, bağla baska bilgisayara formatla, böl kafana göre, kur ne kuracaksan!

aakcakaza' Alıntı:
hocam çıkar hdd yi tak bi bos hdd kutusuna, bağla baska bilgisayara formatla, böl kafana göre, kur ne kuracaksan!

Hocam makine dizüstü zannimca cikartamam ya hddyi

Kurmaya çalıştığınız win 7 32 bit mi?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam eğer windows 10 dan çevirekceksen yanlış hatırlamıyorsam bootta ayarı vardı onu halletmen lazım harddiski sökmene falan gerek yok sadece 10 kurulabilir şekilde ayarlıyorlar biosta ayarı değiştirince istediğini kurabiliyorsun

byramdan' Alıntı:
hocam eğer windows 10 dan çevirekceksen yanlış hatırlamıyorsam bootta ayarı vardı onu halletmen lazım harddiski sökmene falan gerek yok sadece 10 kurulabilir şekilde ayarlıyorlar biosta ayarı değiştirince istediğini kurabiliyorsun

Hocam biostan girip çıkmadığını yer kalmadı ama göremedim öyle birşey ya da gözden kaçırmışim,biliyorsaniz yazarsanız sevinirim.

Geri