Win 7 Ultimate scanner driver sorunu?

Kodla Büyü

hayalcisuat

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selam arkadaşlar.
Müdürün bilgisayarına geçen gün format atıp, win 7 ultimate (lite) kurdum. ancak her türlü donanımı tanıyıp sorunsuz çalıştırmasına rağmen, tarayıcıyı bir türlü tanıtamadım. driver cd si var ordan kurdum olmadı, sitesinden indirip kurdum olmadı, usb kabloyu değiştirdim olmadı, hatta başka bir tarayıcı taktım onuda tanımadı. usb girişlerde bir problem olabilir diye düşündüm ama diğer aygıtları yazıcı vs çalıştırıyor. belki çalışır diye driver ın vista sürümünü falan kurdum oda olmadı. çözüm nedir? tekrar format demeyin berbat bir durum olur :)

hocam tarayıcı markası tam olarak.. nedir acaba..
ASLINDA FORMAT ATMADAN ÖNCE BU TİP CİHAZLALARIN DRİVERLERİNİ YEDEKLEMEK LAZIM..

hp scanjet g2410.
hocam orjinal driver cd si elimdeyken yedeklemeyi hüç düşünmemiştim :)

Valla hocam ben hangi pc olursa olsun drvirleri 2 dk yedeği alırım.. bazen bu şekil sorun çıkıyor.. ama bir bakalım.. şu tarayıcı nasılmış..

hocam sorun müdürün bilgisayarında olmasa daha rahat çözülürdü. adam bişey var zannediyo. mis gibi format attık bilgisayarı canavar. ama şimdi formata bahane bulup bıdı bıdı ediyo...!!! sabahtan beri yedim kafayı...!

Uygun sürücüyü bulmanız gerekiyor kurduğunuz sürücü win7 uyumlu mu eğer uyumlu değilse çalışmaz. Birde hocam hiçbir zaman modifiye işletim sistemi kurmayın sürekli sorun yaratıp dururlar.

hasari' Alıntı:
Uygun sürücüyü bulmanız gerekiyor kurduğunuz sürücü win7 uyumlu mu eğer uyumlu değilse çalışmaz. Birde hocam hiçbir zaman modifiye işletim sistemi kurmayın sürekli sorun yaratıp dururlar.
hocam bilgisayar daha önce win 7 idi zaten. aynı cd ile kurmuyo. sanırım sorun işletim sisteminde...!

hayalcisuat' Alıntı:
hasari' Alıntı:
hocam bilgisayar daha önce win 7 idi zaten. aynı cd ile kurmuyo. sanırım sorun işletim sisteminde...!
Hocam modifiye işletim sistemlerinde eklentiler çıkarılıyor genellikle bu sistemlerde yazıcı tarayıcı sorun yaratıyor. Orjinal cd ile kurulum yaparsanız sorun kalmaz.

Geri