phileo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 10 Ocak 2011 #1 arkadaşlar ben delphi 7 kurdum ama win7 de hata verdi çalışmadı acaba siz hangi sürümü kullanıyorsunuz? Delphi 2010 mu kullanmak gerekiyor ?
arkadaşlar ben delphi 7 kurdum ama win7 de hata verdi çalışmadı acaba siz hangi sürümü kullanıyorsunuz? Delphi 2010 mu kullanmak gerekiyor ?
ersin_sisman Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 509 11 Ocak 2011 #2 delphi7 kurdum ancak borland klasörüne tam yetki verilmesi lazım yoksa hata verir.
phileo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 12 Ocak 2011 #3 ersin_sisman' Alıntı: delphi7 kurdum ancak borland klasörüne tam yetki verilmesi lazım yoksa hata verir. Genişletmek için tıkla ... sağolasın hocam delphi7 kurdum ve tam yetki ile sorunsuz çalışıyor.
ersin_sisman' Alıntı: delphi7 kurdum ancak borland klasörüne tam yetki verilmesi lazım yoksa hata verir. Genişletmek için tıkla ... sağolasın hocam delphi7 kurdum ve tam yetki ile sorunsuz çalışıyor.
papakaa Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,059 12 Ocak 2011 #4 win7 ultimate kullanıyorsanız benzer sorunlarda sanal pc (xp mode) ile win7 de çalışmayan uygulamaları rahatça çalıştırabilirsiniz
win7 ultimate kullanıyorsanız benzer sorunlarda sanal pc (xp mode) ile win7 de çalışmayan uygulamaları rahatça çalıştırabilirsiniz