win 8.1 ' den win 10'a yükseltme

Kodla Büyü

mahmutemre2211

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar herkese merhaba,

Faz2 tahtalarda win 8.1 olarak yüklüyorum. İmage almadım programları kuruyorum gayet hızlı oluyor, gerçi saolsun ademola hocanın programlarını indirdim image için gayet de açıklayıcı olmuş ama henüz denemedim.

1.Sorum şu olacak, win 10' a yükseltme yapan var mı? Yükseltme işleminden sonra sıfır bir win 10 mu geliyor yoksa programlarımız ve dosyalarımız korunuyor mu? Ben şu an içn gerekli görmedim yükseltmeye ama sanırım son tarih de 29 haziranmış.

2. Sorum arkadaşlar, Eba' nın image dosyası olarak siteye koydukları acaba Acronis boot ile mi alınmış, yoksa başka bir programla mı? Deneyen var mı?

Teşekkürler...

hocam yükseltme yapabilirsin dosyalarin hic biri kaybolmuyor sorunsuz calişabilirsin ama bilgisayardaki driverlerin uyumlu olmasi gerekiyor
örn. win10 yükselttin otomatik güncelleme yapiyor ekran karti driveri uyumsuzsa ekan da kayma ve büyüme söz konusu sonra diverini bulmak icin ugrasiyorsun olmadi tekrar format :(

Bugün akıllı tahtayı win 8.1 den win 10 a yükselttim. Programlarda herhangi bir sıkıntı olmadı ancak ses sürücüsünde problem oldu. Jak takılı değil diyor. Bu sorunla karşılaşan var mı?

Ben windows 7 den yükseltme yaptım faz1 tahtası için harika oldu.Dokunmatik için windows 10 çok iyi oluyor.Tavsiye ederim.

Ben de şimdi yükselttim. Şimdilik bi problem yok gibi. :oops: :++:

Az sonra diğerlerine de imaj atacam. Bakalım ne olacak?
Yalnız Epicpen güncelleme istiyor. İndirdim fakat kurulmadı. Kapatıp açıp bi daha deneyeceğim.

mu_korkmaz' Alıntı:
Bugün akıllı tahtayı win 8.1 den win 10 a yükselttim. Programlarda herhangi bir sıkıntı olmadı ancak ses sürücüsünde problem oldu. Jak takılı değil diyor. Bu sorunla karşılaşan var mı?
Ben de aynı sorunla karşılaştım. DriverPackSolution ile sürücü güncellemesi yaptım. Sorun düzeldi.

Geri