arkadaşlar bu gün bilgisayarım sürekli uyarı vermeye başladı Windows son sürümünü yükleyin diye yoksa her iki saatte bir otomatik kapanacak diye anlamadım bilgisayar özelliklerinden bakıyorum etkinleştirildi diyor ama
kardeşim güncelleme kapalı...kurduğum anda kapatırım adetimdir.fakat gizli bir kontrol mü var bilemedimhasari' Alıntı:Güncellemeden kaynaklanmıştır yeniden aktivasyon yapın.
windows 8 i mi aldın hocam....öyleyse iyiymiş 30 olsa almazdım bakahmetfx' Alıntı:Ben 29 TL'e almıştım, iyi etmişim
hocan gelen uyarıda windowsu edinin butonuna tıkladım win i indirdi kurdu yeniden başladı sorun çözüldü. şimdilik uyarı gelmiyorelrond' Alıntı:bugün bende de verdi...işin ilginç tarafı bilgisayarıma sağ tık özellikler yaptığımda etkinleştirildi diyor ama etkinleştirilmedi diye uyarı veriyor ...anlamış değilim henüz.....akşama kaldı artık
aynı işlemi bende yapıyorum bakalım ne olcakalpi' Alıntı:hocan gelen uyarıda windowsu edinin butonuna tıkladım win i indirdi kurdu yeniden başladı sorun çözüldü. şimdilik uyarı gelmiyorelrond' Alıntı:bugün bende de verdi...işin ilginç tarafı bilgisayarıma sağ tık özellikler yaptığımda etkinleştirildi diyor ama etkinleştirilmedi diye uyarı veriyor ...anlamış değilim henüz.....akşama kaldı artık
elrond' Alıntı:windows 8 i mi aldın hocam....öyleyse iyiymiş 30 olsa almazdım bakahmetfx' Alıntı:Ben 29 TL'e almıştım, iyi etmişim
Benim bildiğim win7 lisansını satın alanlara bu güzelliği yaptılar yanılıyormuyum.ahmetfx' Alıntı:Evet Microsoft 1 Şubat'a kadardı galiba bu fiyattan sattı. Ben de arkadaşım da aldık. Orjinal kullanıyoruz
hasari' Alıntı:Benim bildiğim win7 lisansını satın alanlara bu güzelliği yaptılar yanılıyormuyum.ahmetfx' Alıntı:Evet Microsoft 1 Şubat'a kadardı galiba bu fiyattan sattı. Ben de arkadaşım da aldık. Orjinal kullanıyoruz
hocam Windows u edinin linkine tıklayın ve win yeniden yükleyin zaten kendisi güncelleme gibi yüklüyor ve sorun cözülüyorstbolen' Alıntı:arkadaşlar, aynı uyarısı ben de alıyorum. var mı çözebilen...
Olursa iyi olur....faruk8542' Alıntı:çözüm varmı hala arkadaşlar 8.1 e etkinleştirme uyarısı alıyorum. ilaç bulamadım. nöbetci eczaneyı bilen varmı :++:
Elrond güzel kardeşim.Hep etkinleştirme (DV) sorunun oluyor galiba.elrond' Alıntı:bugün bende de verdi...işin ilginç tarafı bilgisayarıma sağ tık özellikler yaptığımda etkinleştirildi diyor ama etkinleştirilmedi diye uyarı veriyor ...anlamış değilim henüz.....akşama kaldı artık