win 8.1 etkinleştirme sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alpi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

alpi

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar bu gün bilgisayarım sürekli uyarı vermeye başladı Windows son sürümünü yükleyin diye yoksa her iki saatte bir otomatik kapanacak diye anlamadım bilgisayar özelliklerinden bakıyorum etkinleştirildi diyor ama

Ekli dosyalar

• win.jpg
    win.jpg
    78.4 KB · Görüntüleme: 2,952
  • win2.jpg
    win2.jpg
    97.1 KB · Görüntüleme: 2,940
bugün bende de verdi...işin ilginç tarafı bilgisayarıma sağ tık özellikler yaptığımda etkinleştirildi diyor ama etkinleştirilmedi diye uyarı veriyor ...anlamış değilim henüz.....akşama kaldı artık

Güncellemeden kaynaklanmıştır yeniden aktivasyon yapın.

hasari' Alıntı:
Güncellemeden kaynaklanmıştır yeniden aktivasyon yapın.
kardeşim güncelleme kapalı...kurduğum anda kapatırım adetimdir.fakat gizli bir kontrol mü var bilemedim

en son çıkan KMSAuto Net 2014 v1.1.6 Portable EN diye bir şeyle etkinleştirdim ama yine devam ediyor....

Benim güncelle daima açık tüm güncellemeleri yüklerim. Sorun güncellemediğinden kaynaklıda olabilir tüm güncellemeleri yükle ardından tekrar aktive et.

tüm güncellemeler yüklü farkli farkli aktivasyon denedim yine olmadı malesef

aynı uyarı bende de çıkıyor yapılan etkinleştirme zaten değerlendirme kopyası olarak aktifleştiriyor başka bir etkinleştirme aracı bulmak lazım

elrond' Alıntı:
bugün bende de verdi...işin ilginç tarafı bilgisayarıma sağ tık özellikler yaptığımda etkinleştirildi diyor ama etkinleştirilmedi diye uyarı veriyor ...anlamış değilim henüz.....akşama kaldı artık
hocan gelen uyarıda windowsu edinin butonuna tıkladım win i indirdi kurdu yeniden başladı sorun çözüldü. şimdilik uyarı gelmiyor

alpi' Alıntı:
elrond' Alıntı:
hocan gelen uyarıda windowsu edinin butonuna tıkladım win i indirdi kurdu yeniden başladı sorun çözüldü. şimdilik uyarı gelmiyor
aynı işlemi bende yapıyorum bakalım ne olcak

ahmetfx' Alıntı:
Evet Microsoft 1 Şubat'a kadardı galiba bu fiyattan sattı. Ben de arkadaşım da aldık. Orjinal kullanıyoruz :)
Benim bildiğim win7 lisansını satın alanlara bu güzelliği yaptılar yanılıyormuyum. :)

stbolen' Alıntı:
arkadaşlar, aynı uyarısı ben de alıyorum. var mı çözebilen...
hocam Windows u edinin linkine tıklayın ve win yeniden yükleyin zaten kendisi güncelleme gibi yüklüyor ve sorun cözülüyor

hocam iyi geceler benim aynı sorunum 1 saatde bir kapanışım var ... sorum şu : windows edin dediğmde bana mağaza yönlendirme yapıyor.. ve indir çıkıyor 3.63 gb win8.1 indir yapıcaktım ama sadece C YE mi etki yapıcak çünkü E VE D SÜRÜCÜLERİMDE ÖNEMLİ YEDEKLERİM ONLARA ZARAR GELİRMİ ???? SAYGILARIMLA... :+1:

hocam sadece c ye etki ediyor bir nevi güncelleme yapıyor hocam d ye ve e ye dokunmuyor bende her hangi sorun olmadı c deki dosya ve programlarda da bir değişiklik olmadı

valla microsoft hesabınla oturum aç deyince kıllandım yapmadım... anlaşılan ben windows 7 ye geri döneceğim gibi duruyor...hiçbir ilaç işe yaramadı bende...aktif edildi diyor ama ürün bulunamadı diyor bu yüzden windows 7 ye geri döneceğim gibi duruyor...neyse çözebilen var sa bana da bir söylesin arkadaşlar.

çözüm varmı hala arkadaşlar 8.1 e etkinleştirme uyarısı alıyorum. ilaç bulamadım. nöbetci eczaneyı bilen varmı :++:

daha önce söylemiştik....

Ekli dosyalar

• indir (34).png
    indir (34).png
    57.9 KB · Görüntüleme: 1,058
elrond' Alıntı:
Elrond güzel kardeşim.Hep etkinleştirme (DV) sorunun oluyor galiba.
Öncelikle kulladığınız W8 yada 8.1 lerin lisans türleri ve sürümleri önemli.Volum lisanslı sürümlerde sıkıntı her zaman olur. Araştırırsanız çözüm bulacağınıza inanıyorum.
Haaa bana sorarasanız, önemli bazı yazılımlarım 8 ve üstünde çalışmıyor.4-5 ay test ettim .w8 ve üzeri bence stabil değil.Orjinalim zaten w7 ve bende onu yükleyeceğim.

hadi hadi vardı bi çözümüde yayılıp onuda farketmesinler diye söylemiyorsunuz değilmi? pm atın o halde :mrgreen:

yeni alığımız labtopa Windows 8.1 kurdum fakat hiç bir şekilde etkinleştiremedim çözümü bilenler acil yardım ederse çok sevinirim

Geri