win 8.1 kurulum sonrası

Kodla Büyü

bayghost

Aktif Üye
win 8.1 yeni geçtim.metroyu tamamen kapamayı düşünüyorum ilk etapda. birkaç program kurulumu desteklemedi. Kullanan arkadaşlardan tavsiye alsak dikkat edeceğimiz noktalar varsa gözden kaçırmayalım. İmaj alıp diğerlerine kuracağım için ilk kurulumda hata yapmayayım. Norton ghost 15 sürümü win8.1 image destekliyor mu deneyen var mı ? Yada win 8.1 ile sağlıklı image alınacak programlar hangisidir sürümleriyle birlikte belirtirseniz sevinirim.
Ofis , netsupport, nero, foxit, winrar, vlc, firefox, chrome, flash player, java, Iobit başlat menüsü,codec bunları kurdum.
Sizinde belirteceğiniz yararlı programları ekleyelim.

hocam gerekli programlar kişiden kişiye göre değişir ama yedek almak için Acronis True Image programını öneririm.

Norton Ghost 15, acronis true denedik ve yanıldık..

3.denememiz olan
Acronis True Image 2014 Premium
Build:6614 sync agentversion:17,0,01722 programı win8.1 de sorunsuz çalışıyor. Şu an yarıladım lab.ı...

server06 hocam ilgin için teşekkür ederim öncelikle. Benim Program ismimden çok x64bit olupda Win 8.1 de çalışmayan yada hata veren programlar uğraşmamak adına sormuştum. Yoksa sitedeki format sonrası programlar gibi topicler var. Sanırım ben açıkça sormamışım sorumu :)

hocam ben sürekli acronis kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım, hallettiysende sorun yok kolay gelsin :)

Geri