win 8 den win 7 ye tam geçememe :D

Kodla Büyü

karasnake31

Aktif Üye
öncelikle herkese selam arkadaşlar...
benim sorunum win 8 kurulu bilgisayar win 7 kurmaktı .
laptop casper nirvana aşağıdaki dosyada bios görüntülerini de attım
sıkıntım laptop usb veya cd/dvd den boot olmuyordu fakat main menüsünden Load Legacy OS default ayarını yaptık (secure boot option ve uefi boot ayarını disable ) ve sonrada security sekmesindeki secure boot option ayarınıda pasif yaptıkdan sonra formatı atıp win 7 kurulumunu gerçekleştirdik .
gelelim sıkıntıya pc yi açtıktan sonra bios ekranında takılıyor.
biosa girip dediğim ayarları tekrar yapıyorum laptop açılıyor fakat normal restart attığımda aynı şeyi tekrarlamak zorunda kalıyorum yane pc yi acabilmek için biosa girip o ayarları tekrardan kaydediyorum.
bios pilinde herhangi bir sıkıntı yok
bunu nasıl aşa biliriz ?
şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Hocam geçen gün aynı sorunla bende karşılaştım.hdd nin tamımını silip birleştirmeden format atamamıştım.formattan sonrada aktivasyonu yaptığımda ise bilgisayar sürekli kendini yeniden başlattı.hatta biosa bile giremedim.o ara rastgele esc ye bastyım ve bir ekran açıldı o ekrandaki seçenekleri deneyerek bilgisayarı açtım ancak yeniden başlattığımda sizinde dediğiniz gibi aynı problemle karşılaştım.yeniden formatladım ve başka aktivatörle win7 yi crackledikten sonra sorunum halloldu.Sorununuz eğer buna benzerse win7 loaderden dolayı bunla karşılaşıyor olabilirsiniz.

hocam şimdi dediğiniz gibi bir kaç farklı c***k programı denedim fakat olmadı bakacam öncelikle yeni bir win 7 iso kullanarak formatı atacam direkt olarak remove wat kullanarak deneyecem iştee bakalım sonuçları görecez :D

hocam bu akşamki win 7 lerle olmadı artık yarına deneyecem bi kaç tane daha senin elindeki c***kları yukleyebilirmisin buraya

Geri