win 8 tükçe dil paketi

Kodla Büyü

evrim0626

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar. hocamızdan biri yeni bir labtop almış.win 8 ingilizce kurulu. bunu türkçeleştirmemi rica etti ama dil paketi indirmem lazım malum mebden bağlanamıyorum indirme sitelerine elinde olan varmı yada bana mebden indirebileceğim bir adres verecek. teşekkürler.

Hocam denetim masasından dil seçeneklerinden yeni dil indir diyorsunuz kendisi microsoftun sitesinden indiriyor.

hocam unavailable in this edition of windows hatası veriyor indirmiyor yani hasari hocam orda denedim olmadı

evrim0626' Alıntı:
hocam unavailable in this edition of windows hatası veriyor indirmiyor yani hasari hocam orda denedim olmadı
Aktivasyonu yaptın mı?
Ben direk oradan indirmiştim. Şuan kendi laptopumda kullanıyorum. Dili ingilizceydi ben bu yolla Türkçe yaptım. İstersen önce tüm güncellemelerini kur daha sonra dil seçeneklerinden dili indir. Birde win8 versiyonundan olabilir bendeki pro idi.

hocam işletim sistemi Windows 8 single language. aktivasyon yapılmış evet. muhtemelen versiyondan kaynaklı ondan dil paketi aradım. güncelleştirmeleride yüklüyorum ama değişmez kanımca:) çünkü hata Windows versiyonu olarak çıkıyor. yada ben öle anladım:)

Evet versiyon ile alakalıymış. O zaman siteleri bir kurcalamak lazım bakalım bunun için dil paketi var mı?
Eğer olmaz ise pro versiyonunu yüklemeniz gerekebilir.

hocam cevabı kendiniz vermişsiniz zaten: "işletim sistemi Windows 8 single language" :)

Parhelion' Alıntı:
hocam cevabı kendiniz vermişsiniz zaten: "işletim sistemi Windows 8 single language" :)
hocam zaten en başta mesajımda söyledim dil paketi olan mebden indirebileceğim adrese yükleyecek olan var mı diye. hasari hocam o adreslere baktım zaten de mebden indiremiyoruz malum:)

Hocam bende de var aynı sürüm win8. benimki türkçe. bilgisayarı ilk açarken dil seçiliyo daha sonra değiştirme yapılamıyor demişlerdi. Bence recovery ile baştan sistem kurulup orda dili türkçe seçmelisin.

hocam bilgisayar benim değil arkadaşın oda dedi zaten ilk başta ingilizce seçmiş eşi:) 64 bit lazım bana hocalarım.şimdiden teşekkürler

evrim0626' Alıntı:
64 bit lazım bana hocalarım.şimdiden teşekkürler

Hocam bence 64 bit farklı bir win8 bulsan bile key bulamazsın sorun yaşarsın. Tek çözüm bence bilgisayarda kurulu win8 den recovery yapmak

yok hocam 64 bit windows 8 aramıyorum ben sadece dil paketini arıyorum işletim sistemi üzerine kuracam.lisanslı sistem devam edecek yani

:mrgreen: neyse eve gidine indiriririm getirip kurarım sonra arkadaşın pc ye:) sağolun hocalarım. teşekkürler

Hocam bende de ani problem var türkçe dil pasif durumda akfif yapamadim denetim Masası nda indir secenegi yokn baska yerden indiremedim de bilgisi olan yardimci olabilirmi

Geri