Win7 boot manager hatası?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saaf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

saaf

Aktif Üye
windows failed to start.A recent hardware or software change might be the cause.to fix the problem.

1-insert your windows installation disc and restart your computer

2-chose your language settings and then click "next"

3-click "repair your computer"

if you do not have disc, contact you system administrator or computer nanufacturer for asistance

File:\Boot\BCD

Status:0xc000000f

info:An error occured while attempting to read the boot configuration data.

LG NETBOOK var...Bilgisayar başlarken bu hatayı alıyorum birkaç defa da yeniden kurdum ancak sonuç yine de bu? bu konuda bilgisi olan, bu durumla karşılaşan arkadşlar yardımcı olabilirler mi? Bu arada malum netbooklarda cd-dvd olayı yok bende harici almadım..Kendi içindeki yedeklemesinden geri yüklüyorum.

Re: Win7 boot manager hatası ACİL!

yok mudur yardım edecek bu durumda c sürücüsü de 3 gb görünüyor..normalde 40 gb bilgisi olan yok mu?

bunun için internetten win7 mi indirmem gerekiyor,sonuç olarak bilgisayar açılmadığından image da bilgisayarın içinde

saaf' Alıntı:
bunun için internetten win7 mi indirmem gerekiyor,sonuç olarak bilgisayar açılmadığından image da bilgisayarın içinde
Bilgisayarcının yanında format CD si olmazmı hocam. :)

Yakın bir arkadaşınızdan format CD'si isteyin bir bilgisayarda verdiğim linlerdeki araçla USB içine atın, temiz formatınızı atın.

sabahtan beri uğraşıyorum...ondan biraz yanlış yerden okumuşum :) teşekkürler deniyorum şimdi...

teşekkür ederimm tekrar hasari hocam uyandırma için...

sorun dediğin gibi geri yükleme yaptığım netbooktaki windows sürümündeymiş...flash belleğe vista atarak vistanın kurulumu yaptım ve sorunum kalmadı...USB den çalışan windows yapmak için güzel bir program buldum win to flash ekledim eklenti olarak...Altta anlatımı var gayet güzel anlatmış.Herhangi bir klasörü veya cdyi seçerek onun içindekileri usbde kullanabiliyorsunuz.

Site benim değil yanlış anlaşılmasın...

http://www.iyiblogcu.com/windows-7/flas ... ows-kurma/

Ekli dosyalar

Geri