win7 de cs3 veya cs4 çalıştıran var mı?

Kodla Büyü

bilisimci61

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar yeni bi başıl açmadan burda sormak istiyorum sorumu umarm cevapta gelir, yeni bir diszüstü aldım alırkende özellikle win7 olmasını istedim, ve şuan çok memnnum kullandığım programları kurdum, ama cs3 veya cs4 leri kruyorum ama çalıştırmıyor, portable olaraka çalıştırmıyor, wn7 de cs3 ya da cs4 kurup kullanabilen var mı?

Hocam ben rahat kurdum.Çalışıyor.
ama anlamadığım bişey var kiminde bir prog. çalışıyor kiminde çalışmıyor.
------------

Siz önce uyumluluk modunu bir değiştirin xp yapın...

Hocam okulda ve evde win7 kurdum
.
Studio 8 (Flash 8 + Dreamweaver 8 + Fireworks 8) kurulumu denedik. sadece FLASH 8 çalışmadı.
.
Adobe CS3 Master Collection sorunsuz şekilde kuruldu.

acaba win7 nin farklı bir sürümlerinde farklı hatalar mı veriyor benimki home premium bu sebep olabilir mi cs3 veya cs4 çalıştıramadığımdan dreamweaver mx kurdum ama photoshop un eski versiynu yok napacam bilmiyorum... ve bana lazım bu programlar...

hocam bence senin win7 kurulumunda bir hata olmuş olabilir. üşenme tekrar kur derim

BaRBaRYaN35' Alıntı:
hocam bence senin win7 kurulumunda bir hata olmuş olabilir. üşenme tekrar kur derim

hocam elimde win7 yok bilgisayarı aldığımda kuruluydu, elinizde varsa süper olur... birde okuldaki cs3 cdlerinden kurmayı deneyecem belki bendeki programlardandır.

cs4 de sorun yok hocam.uzun süredir win7 ve cs4 kullanıyorum.ancak benimde başıma geldi kendi bilgisayarımda in 7 RC1 kuruku kis8 antivirüs çalıştırıyor, dairedeki pcmde win 7 TR kurulu hata veriyor kis8 de.

Windows 7 build 7100 versiyonu kurduğumda CS3 ü hiç bir şekilde kuramamıştım. Daha sonra çıkan (22 Ekim) win 7 build 7600 ü kurdum ve bu sisteme CS3 ü kurdum ve rahat bir şekilde çalıştı. Şu an için hiçbir sürüm yok

Windows 7 Ultimate 7600 kurulu olan sistem

versiyon öğrenmek için Başlat/Çalıştır komutuna " winver " yazın tırnaklar yok

win 7 ulimate üzerinde cs3 portable çalışmadı, okuldaki dvd yi kurdum çalıştı. portablelerin çoğu çalışmıyor.

mustikonya' Alıntı:
Windows 7 build 7100 versiyonu kurduğumda CS3 ü hiç bir şekilde kuramamıştım. Daha sonra çıkan (22 Ekim) win 7 build 7600 ü kurdum ve bu sisteme CS3 ü kurdum ve rahat bir şekilde çalıştı. Şu an için hiçbir sürüm yok

7600 yazıyor hocam... off ya umarım bendeki programlarda sorun vardır da okuldaki cdler işe yarar...

Bilgisayarımda Windows7 Ultimate kurulu. Hem Studio8(Dreamweaver8, Flash8 ve Fireworks8) sorunsuz bir şekilde çalışıyor. CS4 de denedim ve sorun çıkarmadı.

bende 7100 var cs3 de kurdum çalışıyordu. cs4 ü de kurdum çalışıyor. herhangi bir problemde yok üstelik.

Windows 7 kullanıyorum CS4 paketi tamamen uyumlu çalışıyor. Win7'de sadece Daemon Tools çalıştıramamıştım. Onun dışında önceden kullandığım bütün programlar sorunsuz çalışıyor.

ilginiz için tşk ederim arakdaşlar bugün anlayacaz işletim sisteminden mi yoksa bendeki cd den mi kaynakalanıyor, bir tuhaf durumda şu oldu akşam video indirme programaı kurdum bir tane işkten çok güzel çalıştı videoda indirdim netten bir tane ama sonra programı açamadım, aynen cs3 ya da cs4 te olduğu gibi oldu ne bir hata veriyor ne de başka bir yazı var açılmıyor...

portable olarak mı çalıştırmaya çalışıyorsunuz? yoksa kurup mu ilk mesajdan tam anlaşılmıyor...

mustikonya' Alıntı:

Windows 7 Ultimate 7600 kurulu olan sistem kurulu hocam lakin cs3 kurulu programlar açılırken hata verip kapatılıyor bende çalışmıyor

sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır deyince photoshop cs3 çalıştı...

Geri