sinaaat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 878 18 Aralık 2009 #1 Vista da kısayol olarak gelen fakat ne hikmetse Win7 de win+Tab ile kullanılan 3D özelliğin kısayolu. Ekli dosyalar flip3d.rar flip3d.rar 846 bayt · Görüntüleme: 33
Vista da kısayol olarak gelen fakat ne hikmetse Win7 de win+Tab ile kullanılan 3D özelliğin kısayolu.
neverjealous Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,531 27 Aralık 2009 #2 Win+Tab kullanıyorum gerçi ama teşekkürler
bilisimci61 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,183 27 Aralık 2009 #3 win 7 dede var o özellik hocam, ben win7 kullanıyorum kendisinde vardı... ayrı bir yükleme yapmama gerek olmadı
win 7 dede var o özellik hocam, ben win7 kullanıyorum kendisinde vardı... ayrı bir yükleme yapmama gerek olmadı
sinaaat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 878 28 Aralık 2009 #4 bilisimci61' Alıntı: win 7 dede var o özellik hocam, ben win7 kullanıyorum kendisinde vardı... ayrı bir yükleme yapmama gerek olmadı Genişletmek için tıkla ... bu görev çubuğuna eklemek için bir kısayol hocam ayrı bir yükleme değil
bilisimci61' Alıntı: win 7 dede var o özellik hocam, ben win7 kullanıyorum kendisinde vardı... ayrı bir yükleme yapmama gerek olmadı Genişletmek için tıkla ... bu görev çubuğuna eklemek için bir kısayol hocam ayrı bir yükleme değil