Win7 Format Atma Resimli + Videolu

Kodla Büyü

KingSkrupellos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hepimizin bildigi sorunlardan biri bilgisayarın yavaslaması ve sonunda çökmesidir.. Bu sefer Sizlere Windows 7 Yüklemeyi Göstereceğim..Umarım Beğenirsiniz..

Her Anakartın Bıos Giriş Tusları Ve Bıos Ekranı Farklıdır..Genelde Bıos'a Girmek İçin "Delete","F2" Tusları Kullanılır..

Not:bilgisayarınız ile geçen diskleri yanınızda olsun(anakart,ekran kartı vs..) bu cdler ile windows kurulumu bittikten sonra driver yüklemekte yarayacaktır. eğer cdleriniz yok ise anakartınızın modeline göre internetten indirebilirsiniz(anakartın modeli anakartın üzerinde yazmaktadır örn: ms-1688 gibi)

windows7anlatm1.jpg

windows7anlatm2.jpg

Resimler küçüktür üzerine basınca büyüyor

Video = http://www.youtube.com/watch?v=s9481Ro5vQY

hocam çok güzel bu konuyla ilgili bir sorum olacak, ben masaüstü bilgisayarlarıma usbden format atamıyorum. normal laptoplarda aynı usb ile rahat bi şekilde format atarken aynı usb ile masaüstü bilgisayarına format attığımda windows yükleniyor diyor yüklüyor arada bazen yeniden başlatıyor ya işte ondan sonra tekrar kaldığı yerden değil tekrar en başa dönüp tekrar formatı başlatmamı istiyor. bu durumda ben neyi kaçırıyorum, tekrar başladığında usb mi çıkarmam lazım? paylaşım için teşekkürler.

Geri