Win7 format simülatörü - Bilgisayar Bakımı eğitim yazılımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ademola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: Bilgisayar Bakımı eğitim yazılımı - Win7 format simülatörü

Hocam emeğini küçümsemek istemiyorum ama bu uygulamalar biz bilgisayar öğretmenleri için çok basittir. Ama yeni başlayanlara tavsiye edilebilir. Mesela ben php'yi çok merak ediyorum ancak doğru dürüst anlatan bir video yok... Ama yinede emeğe saygıdan ve paylaşımınızdan dolayı teşekkürler...

Evet hocam basit şeyler ilk öğretim öğrencilerine yönelik bir eğitim yazılımı zaten, derslerinizde kullanamazsınız belki ama meraklı öğrencilerinize hediye olarak verebilirsiniz :)

Projemizi henüz beta aşamasında iken teslim etmiştik. 1. konu olan Disk Birleştirme konusunu incelemenizi tavsiye ederim.
Vaktimiz olsaydı bütün konuları bu şekilde anlatacaktık. İçinde oyunlar alıştırmalar vs olacaktı.
Projeyi teslim ettikten sonra kpss derdine düştük ve daha fazla geliştiremedik.

Bu arada merak edenler için programı Adobe Captivate ile hazırladık.
Ekran kayıtları simülasyonlar vs herşey Captivate ile.

Teşekkürler hocam.

Özellikle 8. basamakta müfredata uyacak olsak ders işlemek işkence. 2. dönemde HTML ve Temel programlamaya değindikten sonra; win XP kurma simulasyonu, D-DVD yazdırma , movie makerle film hazırlama . basit donaım arızaları gibi işlerine daha çok yarayacak ilgi çekici konular göstermeyi düşünüyordum.
Sizin hazırladığınız projeyi de derslerde ilave kaynak olarak kullanacağım.

Teşekkürler adem hocam :) bu projenin hazırlanmasındaki emeklerin hiç unutulmayacak, sevgili tubaya da teşekkürler :) ilköğretim öğrencileri için yararlı olacağını düşünüyorum

nadas17' Alıntı:
Teşekkürler adem hocam :) bu projenin hazırlanmasındaki emeklerin hiç unutulmayacak, sevgili tubaya da teşekkürler :) ilköğretim öğrencileri için yararlı olacağını düşünüyorum
Asıl ben teşekkür ederim esra hocam, sizin emeklerinizde unutulmaz =)

:+1:

Programı inceleyip fikir beyan etmek isteyen yok mu?

ademola' Alıntı:
Üniversitede eğitim yazılımları geliştirirken hazırladığımız proje çalışmasıdır.
Windows da bulunan sistem araçlarının kullanımı öğreten uygulamalı bir eğitim yazılımıdır.
Windows 7 sistem kurulumunu - Format atma işlemini uygulamalı olarak anlatır.

http://www.mediafire.com/?tb9meo9p7x135uh

file.php

gercek guzel tebrikler

teşekkürler hocam...

teşekkürler dostum

güzel olmuş, ellerinize sağlık..paylaştığınıoz için teşekkürler..

Teşekkürler.. Henüz daha indirme bitmedi - bakamadım.. Ben öğrenciler için değil de , öğretmenler çin kullanmayı düşünüyorum.. Format konusunda problemi olan hocalara veriyim izlesinler.

Hangi programla hazırlandığını öğrenebilir miyim ? Benimde Format atılmasını öğreten bir simülatör yapmam lazım.

ademola' Alıntı:
Üniversitede eğitim yazılımları geliştirirken hazırladığımız proje çalışmasıdır.
Windows da bulunan sistem araçlarının kullanımı öğreten uygulamalı bir eğitim yazılımıdır.
Windows 7 sistem kurulumunu - Format atma işlemini uygulamalı olarak anlatır.

http://www.mediafire.com/?tb9meo9p7x135uh

file.php

Bence gayet güzel olmuş. Bilgisayar öğretmeni olup da format atmayı bilmeyenler bile var. lazım olur dursun

Geri