Way be yaklaşık 2 yıl önce paylaşılan bir konu ve neticesinde paylaşılan bir program yanlışlıkla sildiğim( format attım ) 15 yıllık arşivimi kurtamama vesile oldu!
Nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum! Allah razı olsun diyorum! Sony vaio kullanıyorum. Bilgisayarı alalı 4 yıl oldu hiç format atma gereği duymadım çünkü makina canavar gibi maşallah. Geceçnlerde bilgisayarın yavaşladığını farkettim bir bakım yapayım dedim. Bilgisayarın içinde recovery halen duruyor. Orda bakım yapayım derken dalgınlığıma geldi bir anlık. Sadece C'yi formatlamak istedim ki bunu da daha önce yaptım bir kere. Ama bunun yerine diğer seçeneği seçtim. O da bildiğiniz gibi fabrika ayarları yani harddiski birleştirdi... Sadece %2 olmuştu farkına vardığımda durdum ama %2lik oran sistemin çökmesine yeterli
Sonra burada paylaşılan bir programı indirdim ve bilgisayarımın içindeki bilgielerin %100'ünü kurtardım ve en önemlisi klasör klasör şeklide. Recuva ile kurtarmak istedim. Recuva benim anladğım kadarı ile dosya dosya kurtaramadı onun için başka bir program ile kurtardım şükürler olsun!!!
İşte arkadaşlar o sihirli program
"iCare.Data.Recovery"
Programı bahtsız_bedevi adlı değerli kullanıcı paylaşmış bir önceki sayfada ordan indirebilirsiniz. Gerekli herşey dosyada var.
Böyle uzun uzun yazdım başka birileri aynı durumda olursa yardımcı olmak istedim sadece . Bunun için siteye kaydoldum. Programın arayüzü çok kolay fakat dosyaları kurtardıktan sonra karışık diyebilirim nereye bakmanız gerektiğinizi bilmeniz lazım. Ve sabretmeniz lazım çünkü tarama ve kurtarma çok zaman alıyor. 6 saatlık bir zaman aldı. Benim hardisk 500GB
Ayrıntılı bilgi için yardımcı olabilirim programın kullanımı ile. Bu yazıyı faydalı bulanlar bana değil bahtsız_bedevi adlı kullanıcıya teşekkür etsin. Ben bu kullanıcıya Pm attım
Kolay gelsin.