Win7 Format Sorunu

Kodla Büyü
Merhabalar;

Win7 işletim sistemi olan bilgisayarımı formatlamak istiyorum. Bios'tan başlangıcı CD-ROM'dan verdiğim halde sistem normal bir şekilde başlıyor.. Nerede hata yapıyorum? Bir fikri olan var mı? İyi günler iyi çalışmalar.

Bu arada bizim BT ciler olarak idam fermanımız verilmiş biz hala bunlarla uğraşıyoruz.Abbas Güçlü Bakanla Görüşecek maillerimizi atmaktan kaçınmayalım.Topyekün bir Gündem oluşturalım.SAygılar

Eğer sisteminizde hala Windows 7 yüklü ise, 100 MB lik SYSTEM RESERVED bölümünü silerek yüklemeyi deniyebilir.
Kuruluma geçtikten sonra BSOD (Mavi Ekran) alırsanız. BİOS tan SATA MODE : AHCI yerine IDE deniyebilirsiniz.

Arkadaşlar Sayın Abbas Güçlü 15 Ağustos 2011 Pazartesi günü Milli Eğitim Bakanı ile bir görüşme yapacaktır. Sayın bakana sormak istediğiniz sorular için mail eylemine destek verin lütfen.İlk Ağızdan sorunları iletelim.Topluca gücümüzü gösterelim .Herkesten en az 2 mail bekliyoruz .Tşkler .BTciler olarak destelerinizi bekliyoruz. :+1: Bütün konuları bu yönde kitlemeye davet ediyorum sizleri. :alkis:

hocam harddiskinde 13 gb boş alan olmalı diyor senin seçtiğin yerde 10 gb var ...önce sil sonra kur

Harddiskimde yeterli boş alanı sağladım....

Bu kez de "Bölümlerde değişiklik yapmak windows'u yükleme cd'sinden yeniden başlatın" diyor... BIOS'tan başlangıç verdim olmadı... Burda bundaan kasıt ne olabilir?

arkadaşlar acil yardım lütfen. 2 gündür uğraşıyorum çok sıkıldım :?

AynAkolik_0660 hocamın geldiği bölüm gibi bn de aynı yere gelince farklı bir uyarı alıyorum.

"Windows 0 Diski 2 bölümüne yüklenemez" diyor. ayrıntıları göster dediğimde
"windows bu diske yüklenemez. disk bir süre sonra bozulabilir. kullanılabilen başka diskler varsa windows u başka bir konuma yükleyin" diyor.

bölümleri sildim biçimlendirdim olmadı.

lütfen yarım...

Bölümler karışmış (B-Sistem) bu durumda tüm HDD bölümler silinir yeni bölüm oluşturulur ve temiz win7 yüklenir.

AynAkolik_0660' Alıntı:
Ben bu harf yollarını bilgisayar yönetiminden değiştirdim.. Bunun başka bir derdi var.. Ama anlayamadım gitti...
Yönetimden değil format sırasında silip yeniden yapılandıracaksınız.

Geri