Win7 güncelleme hatası-Güvenlik Programı Drive Vaccine

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sfym
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sfym

Seçkin Üye
Seçkin Üye
.

Drive Vaccine Programını Win7'ye kurdum.Birkaç gün bir sorun olmadı. Herşey güncellemeleri kapat dediktan sonra oldu.

Güncelleştirmeleri kapat dedikten sonra tüm bilgisayarlarda Win açılmadan önce Güncelleme yapılıyor yazısı geliyor. Güncelleme tamamlandığında ise tekrar kapanıyor. Bu kısır döngü devam edip gidiyor.

Ancak güvenli moddan girebiliryorum.

Sistem geri yükle yapmak istedim. Ancak onda da hata veriyor.

Nasıl kurtulacağım hakkında fikriniz var mı?

.

Açılışta Home tuşuna bastığınızda Drive Vaccine Programının ekranı gelir burdan programı kaldırabilirsiniz, istediğiniz işlemleri yaparak programı tekrar kurabilirsiniz. Aynı problem için ben böyle yapmıştım..

.

Home tuşu ile giriş yapmayı denedim. Ancak yine güncelleme yazısı çıkıyor karşıma. Ve geri kapanıyor.
program files içinde shield klasörü içerisinde unistall yapıp, yeniden güvenli moda giriyorum kaldırılmamış görünüyor!
Sistem geri yükleme ile de hata düzelmedi.
Şuan yeniden kurmaktan başka bir yolum yok gibi görünüyor.
Bu güvenlik programını kullanacakların dikkatli davranmalarını öneriyorum. Windows güncellemelerini tam olarak kapattıktan sonra güvenlik programını yüklemelerini en doğrusu olacaktır.

Not: Güncelleme sorunu yaşamadığım 1 tane bilgisayarda program files içinde shield unistall yolunu izlediğimde program sorunsuz bir şekilde kaldırıldı.Ama Home tuşu ile kaldırma ekranı gelmedi ve kaldırma işlemi yapılamadı.

.

Ebilisim arkadaşımın dediği doğru "HOME" tuşuna açılış anında yani windows açılmadan önce basarsanız. Drive Veaccine programının arayüzü ekrana geliyor. Ordan bir takım işlemleri yapabiliyorsunuz ama anladığım kadarıyla bütün seçenekler de yok maalesef :(

Geri