win7 kurdum flash görünmüyor yeni laptop ta

Kodla Büyü

06Davut

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
hocam yeni pc almış lenovo ideapad 310 win7 kurdum 64bit ultimate ses var görüntü var sıkıntı yok birde flashtan program kuracaktım flası görmedi
cd ile driverini yükledim pc ye kurayım dedim kur yazılımı sistem gereksinimlerini karsılamıyor dedi kapandı internet wifi flash vs driverlerini yükleyemiyorum aynı hatayı veriyor biosta bir iki değişiklik yaptım yine olmadı :( acaba nasıl düzeltebilirim sorun nerede

Laptoplarda böyle sorun olabiliyor yeni yüklendiği zaman. Lenovo nun sitesinden usb driver ını indirip cd ile yükleme yaparsanız diğer driverları flash ile kurabilirsiniz :)

dediğin gibi hocam kendi sitesinden driverini indirdim cd ile bilgisayara kopyaladım ama kuramıyorum hata veriyor.. :(

Benimde başıma gelmişti win7 kurarasınız ama usb driveri yoktur.Yani yeni laptop olduğu için win10 yada 8.1 kurman gerekli.

06Davut' Alıntı:
dediğin gibi hocam kendi sitesinden driverini indirdim cd ile bilgisayara kopyaladım ama kuramıyorum hata veriyor.. :(
Driverları kontrol ettiniz mi hocam yanlış driver olma ihtimali varmı. Yüklemek istediğniz yanlış driver olabilir mi :)

Benimde 3.0'ı görmüyordu. 2 farklı sürücü programı denedim. 3.de yükledi.
Lenavo marka lettop alarak o hatayı bende yaptım malesef.

ersan3333' Alıntı:
Benimde başıma gelmişti win7 kurarasınız ama usb driveri yoktur.Yani yeni laptop olduğu için win10 yada 8.1 kurman gerekli.

kendi sitesinden driverlerini win7 64 olarak indirdim var sitesinde driverleri sanırım uyumlu değil msdos da görürken win7 de görmüyor

AcemiPiLoT' Alıntı:
06Davut' Alıntı:
Driverları kontrol ettiniz mi hocam yanlış driver olma ihtimali varmı. Yüklemek istediğniz yanlış driver olabilir mi :)

yanlış driveri olamaz orjinal sitesinden indirdim ve hatta ethernet , wifi gibi diğer driverler de yüklenmiyor. ve ilk driver yükleme işim değil bilgisayardan kaynaklanıyor.

Enddlesss' Alıntı:
Benimde 3.0'ı görmüyordu. 2 farklı sürücü programı denedim. 3.de yükledi.
Lenavo marka lettop alarak o hatayı bende yaptım malesef.

aygıt yöneticisinde 6 yada 7 tane yüklü olmayan driver var hangisi için deneyeyim ki . birde sıradan siteden almadım lenovonun kendi sitesinden aldım.

uefi yi de legacy yaptım win7 öyle yükledim yoksa kurulum cd sini çalıştıramadım acaba ondan mı oldu ki. daha önce başka pc ye kurdum du hiç böyle sorun çıkmamıştı.

Geri