Arkadaşlar mrb.exper leader öğretmen bilgisyarıma win 7 kurmak istedim.son aşamaya yani kurulumu tamamlamaya kadar geliyor,hani kullanıcı adı istediği kısımlar,işte oraya gelmeden siyah ekran çıkıyor.bilgisayr çalışıyor ekranda fare imleci de var hareket ediyor,ama ekran siyah.bi araştırma yaptım
"
Sistem kurulu kalsin daha sonra kurdugunuz
windows 7 vm ni windows 7 cd si ile boot edin ordan repair mode (recovery console/DOS prompt).secin
daha sonra windows 7 nin kurulu oldugu patitionu secin buyuk ihtimal c: enterlayin
bootsect.exe /nt60 all /force
bu komutu yazin ve restart edin acilmasi gerekiyor.
"
şeklinde bir not buldum fakat olmadı.tekrar tekrar ve başka cd lerden kurmama rağmen win7 kurlumunu tamamlayamadım.bu arada başka işletim sistemi kurluyo,xp yi tekrar kurdum mesela.tekrar win7 kurulumu yapmak istediğimde yine olmadı,Böyle bir sorun ile karşılaşan varmı acaba????sabahdır uğraşıyorum yoruldum artık.
"
Sistem kurulu kalsin daha sonra kurdugunuz
windows 7 vm ni windows 7 cd si ile boot edin ordan repair mode (recovery console/DOS prompt).secin
daha sonra windows 7 nin kurulu oldugu patitionu secin buyuk ihtimal c: enterlayin
bootsect.exe /nt60 all /force
bu komutu yazin ve restart edin acilmasi gerekiyor.
"
şeklinde bir not buldum fakat olmadı.tekrar tekrar ve başka cd lerden kurmama rağmen win7 kurlumunu tamamlayamadım.bu arada başka işletim sistemi kurluyo,xp yi tekrar kurdum mesela.tekrar win7 kurulumu yapmak istediğimde yine olmadı,Böyle bir sorun ile karşılaşan varmı acaba????sabahdır uğraşıyorum yoruldum artık.