Win7 + pardus için acronis imaj problemi

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba
Win7 ve pardus yüklü açılışta da win7 seçili olup direkt win7 açılan bilgisayar için...
Bugün bi temiz bi format çektim (D surucusunde programlar oldugundan D dısındaki tüm disk parçalarını biçimlendirdim) güncellemeler ve programlar... Anahtar teslim.
Sonrasında acronis2014 ile C+
100mb lık bölümün imajını aldım.

Çift işletim sistemi yüklü diğer aynı özellikteki bilgisayara geçip C+100mb lik bölümü recovery yaptım.

Ancaaaakkk
Bilgisayarı inaj sonrası açmaya çalıştım boot hatası verdi. Usb yi takıp winPE çalıştırdım D dışındaki tüüüm bölümleri sildim nafile. O pardus bölümünü c ye dahil edemedim gitti...

Nasıl yapcam şimdi?
Yeniden imajı c ye recovery yapayım mı ne edim?

Hocam sorun şu bende aynı sorunla karşılaşmıştım. Windows kurulum esnasında 100 mb lık kısmı sileceksin hocam. Yada o aşamaya gelmeden önce başka bir yazılım ile diski bölümlemen gerek. Nette windows 7 100 mblık alan silme diye aratırsan nasıl yapıldığını görürsün hocam.

Peki benim şimdi ameliyat masasında pc nolcak?
WinPE ile açmış ve C-D-E ne varsa sildim. Bu sanırım pardusun oldugu bölüm dışında tüm bölümler birleşti. Şuan hdd iki parça şeklinde duruyor ikisinin de içi bomboş. Pc başlattığım GRUB hatasıydı yanlış hatırlamıyorsam veriyor.

Şimdi gidip o c bölümüne yeniden recovery yapıyım mı?

Geri