win7 pcde wireles şifresini gizleyemiyorum

Kodla Büyü

ofsati

Aktif Üye
Windows 7 kurulu öğretmen bilgisayarında wireless internet bağlantım var.
Bu bilgisayarı kullanan birçok kişi var.
Bu kişiler bu bilgisayarda wireless tan internete girebilsin ama wireless şifresini öğrenemesin istiyorum.
Malum win7 karakterleri göster diyince tüm şifreyi gösteriyor.
Kısacası kullanıcıların aşağıdaki kutucuğu işaretlemesini engellemek istiyorum anlayacağınız.
Öğretmenler kutucuğu işaretlediği gibi şifreyi öğreniyor.
Öğretmenler öğrenince hemencecik öğrencilerede geçiyor şifre. :(
2zyhmc3.jpg

Ethernet den kablo ile bağla diyeceksiniz belki ama o işime gelmiyor.
Hem kablo hem kablosuz bağlantı bir arada kullanıyoruz bilgisayarda zaten.

öneri : 2 kullanıcı oluştursanız biri admin biri user olsa admine giriş şifreli diğerine şifresiz olsa. user da bazı yetkileri kısıtlasanız olabilir mi.

çalıştır - gpedit.msc buradan kullanıcı yapılandırması- yönetim şablonları - ağ - ağ bağlantılarından etkin bir bağlantının durumunu durumunu görüntülemeyi engelle seçeneği işinizi görebilir. Denemek lazım :)

Sonunda başardım

3-4 saatlik deneme yanılma uğraşma sonucunda sonunda çareyi buldum.
Bunuda çözen öğrenci çıkar ama çıkarsada helal olsun varsın kullansın diyecem sadece.
Çözüm aşağıdaki linkte verdiğim word belgesinde.

Haydi kolay gele. Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bu dediğim yerden denetim masası ile ilgili tüm ayarları kısıtlayabiliyorsunuz sadece AĞ değil.
Örneğin öğrencilerimizin bazıları Q klavyeye çevirip öyle kulanıyor F klavyede kalmasını sağlamak için klavye dünenine müdaheleyi kapatabilirsiniz.

Ekli dosyalar

hocam şimdi buradaki öğrenciler,bunu öğrenecek ve uygulayacak,etkin kısmını bozup yine öğrenecek.Bence yazıyı kaldırın, :) :)

Geri