merhaba arkadşlar.Bu sabah leptop u herzamanki gibi aştım. oturum açma şifresinide giriyorum. ondan sonra sadece mouse görünüyor siyah bir ekran
bilgisayar açılmıyor.ctrl+shift+delete kombinasyonu çalişiyor.görev yöneticisinden exploper exe. çalitırınca görüntü geliyor yeni açılıyormuş gibi görev çubugundaki pro açılıyor.
googlede arastırdım fixshell programında bahsediyorlar denedim olmadı. sistem geri yükleme yapayım dedim eski tarihleri göstermiyor. sadece bugun sistem geri yüklemesini gösteriyor..
enson iyi yapılandırmayla başlat dedim olmadı..
komut sistemi ile başlat ve chkdsk yap sonra sfc/scannow yap olmadı.
ekran kartını driveri aygıy yöneticisinden kaldırıp tekrar kurdum olmadı.
Şimdi sırada format kaldı. Ama ondan önce sizler den bu hata ile karşılaşan var mı çözümü konusunda yardımcı olacak arkadaşlardan yardım bekliyorum
iyi çalişmlar
bilgisayar açılmıyor.ctrl+shift+delete kombinasyonu çalişiyor.görev yöneticisinden exploper exe. çalitırınca görüntü geliyor yeni açılıyormuş gibi görev çubugundaki pro açılıyor.
googlede arastırdım fixshell programında bahsediyorlar denedim olmadı. sistem geri yükleme yapayım dedim eski tarihleri göstermiyor. sadece bugun sistem geri yüklemesini gösteriyor..
enson iyi yapılandırmayla başlat dedim olmadı..
komut sistemi ile başlat ve chkdsk yap sonra sfc/scannow yap olmadı.
ekran kartını driveri aygıy yöneticisinden kaldırıp tekrar kurdum olmadı.
Şimdi sırada format kaldı. Ama ondan önce sizler den bu hata ile karşılaşan var mı çözümü konusunda yardımcı olacak arkadaşlardan yardım bekliyorum
iyi çalişmlar