win7 türkçe sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bellagio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bellagio

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar görev çubuğunda TR olarak görünmesine rağmen sistem hala ingilizce bunu nerden düzeltiyoduk yaaa yada bi sorun mu var

Denetim masasında dil ve bölge seçeneklerinden. Eğer orası düzgün ise update kısmında isteğe bağlı güncellemelere bakın burada Türkçe dili olmazı lazım.

hocam update kısmında dil paketi çıkmıyor çünkü yüklü olarak görüyo sistem ama hala ingilizce ***** yapsam değişir mi acaba

bellagio' Alıntı:
hocam update kısmında dil paketi çıkmıyor çünkü yüklü olarak görüyo sistem ama hala ingilizce **** yapsam değişir mi acaba
Sanırım aktivasyon yaparsam değişir mi diye soruyorsun cevabım değişmez. Söylediğim yöntemlerle değiştirebilirsin. Bazı sürümlerde dil tek olabiliyor bu sebeple yüklenmesine de izin vermiyor hangi sürümü kurdunuz? Eğer Home ise bildiğim kadarıyla bu sürümlerde dil özellikleri kısıtlı.

hocam win 7 pro kurdum ve ingilizce olduğunu bilerek kurdum sonra değiştiririm diye kaldı ki daha önce onlarca kez yaptığım bir iştir ama gel gör ki dili türkçe göstermesine rağmen herşey ingilizce

O zaman aktivasyonu yaptıktan sonra update kısmından bak orada listede Türkçe olması lazım bu dile güncellesin.

Geri