Win7 ve xp dosya paylaşımı

Kodla Büyü

evrim0626

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar forumda araştırdım. kendi okulumda da yaptım ama görevlendirme geldiğim okulda bir türlü olmuyor bişeyi gözden kaçırıyorum mutlaka. sistemler win 7 32 bit ile xp dosya paylaşımı yapmaya çalışıyorum. bilgisayarlar birbirini görüyor ama dosyalara bağlanmaya çalıştığımda izin yoktur diyor ve klasörü açmıyor. ağ parola koruması kapalı ikiside workgroup paylaşımda everyone seçili tam yetki başka neyi eksik yapıyorum.windows 7 ev grubundanda çıktım bunu bir forumda gördüm ama olmuyor olmuyor

win 7 li kendi pc dede göremiyorum dosya içeriğini. ama benim bilgisayarımda paylaştığımı görülüyor okunuyor.

aynı sorunu bende yaşamıştım win7 yüklü bilgisayarın gelişmiş paylaşım ayarlarını gözden geçirin hocam

Win7 sistemde Denetim Masası Ağ-Paylaşım Merkezi-Gelişmiş Paylaşım Ayarlarını Değiştirin kısmında 40 veya 50 bit şifreleme... seçeneğini aktifleştirin. Parola korumalı paylaşımı da pasif yapın.

cevaplarınız için teşekkürler hocalarım sorunu klasör özelliklerinden güvenliğe girerek izinleri düzenle diyerek ekleden everyone yazarak onaylayarak düzelttim böylece içeriğine ulaşamadığım klasörlerime bu yolla ulaşabildim. belki bir arkadaşımında işine yarar.

Geri