hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,384 20 Nisan 2010 #1 Windows 7 de resim göstericiyle gif (hareketli animasyon) açtığınız zaman sabit kalıyor gifi oynatmıyor sebebi nedir? Win xp sorunsuzca oynatıyordu win7 neden böyle bir sorun var bir fikriniz var mı?
Windows 7 de resim göstericiyle gif (hareketli animasyon) açtığınız zaman sabit kalıyor gifi oynatmıyor sebebi nedir? Win xp sorunsuzca oynatıyordu win7 neden böyle bir sorun var bir fikriniz var mı?
ALPONLINE Aktif Üye Mesajlar 185 20 Nisan 2010 #2 Evet oynatmıyor Ben birlikte aç internet explorer yapıyorum
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,384 20 Nisan 2010 #3 ALPONLINE' Alıntı: Evet oynatmıyor Ben birlikte aç internet explorer yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Bende öyle yapıyorum da nedenini merak ettim doğrusu. :shock:
ALPONLINE' Alıntı: Evet oynatmıyor Ben birlikte aç internet explorer yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Bende öyle yapıyorum da nedenini merak ettim doğrusu. :shock:
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,384 30 Mayıs 2010 #4 Arkadaşlar bunun sebebini bilen var mı? :roll: