windows çöktü!!

Kodla Büyü

korbay

Üye
merhaba arkadaşlar. Toshiba R630-105 laptopum var. recovery dosyaları D içerisinde bulunuyordu. geçenlerde harici hddye kopyaladım ve sonra biçimlendirdim tüm D'yi. sonra recoveryyi de kopyaladığımı farkettim. tekrar harici hdd'den D'ye kopyaladım recovery dosyalarını. dün akşam recover yapayım dedim. çok uzun sürdüğü için geceden başladım recovera ve uyudum bir ara uyandım 4-5 saat sonra ve donuk vaziyette gördüm hiçbir ilerleme yok. pcyi kapattım açtım. o andan beridir sadece siyah bir ekran çıkıyor "install system disk in drive. press any key when ready..." yazısı var ve herhangi bir şekilde açılmıyor. aklınıza ilk gelecek tüm yolları denedim ama tık yok. flash diskten ayrı format atayım dedim, f2 ile boot seçeneklerinden usb seçip başlatıyorum tekrar aynı ekran çıkıyor. lütfen acil bir yardım bekliyorum saygılar.

Sistemi hiren boot cd ( http://www.hirensbootcd.org ) deki mini windows xp gibi live bir sistemle aç. Disk yönetiminden hdd ını c: ve d şeklinde iki bölüme ayır. Recovery dosyalarını d: ye at. c: yi biçimlendir ve bırak.
Alttaki dosyayı indir. Arşivden çıkacak iso dosyasını cd ye yaz cd den boot et windows başlatma ile ilgili seçenekleri sıradan dene.
Elinde boş cd yoksa iso dosyasını win-rar ile açarak içinden usbdenboot klasörünü al ve pdf dosyasında anlatıldığı şekilde boş bir usb flash diski bootable yap sistemi usb den boot et ve windows başlatma ile ilgili tüm seçenekleri dene.
durumdan haberdar et.

download/file.php?id=36999

kalelibilişim' Alıntı:
Sistemi hiren boot cd ( http://www.hirensbootcd.org ) deki mini windows xp gibi live bir sistemle aç. Disk yönetiminden hdd ını c: ve d şeklinde iki bölüme ayır. Recovery dosyalarını d: ye at. c: yi biçimlendir ve bırak.
Alttaki dosyayı indir. Arşivden çıkacak iso dosyasını cd ye yaz cd den boot et windows başlatma ile ilgili seçenekleri sıradan dene.
Elinde boş cd yoksa iso dosyasını win-rar ile açarak içinden usbdenboot klasörünü al ve pdf dosyasında anlatıldığı şekilde boş bir usb flash diski bootable yap sistemi usb den boot et ve windows başlatma ile ilgili tüm seçenekleri dene.
durumdan haberdar et.

download/file.php?id=36999

hocam hiren boot cd dışındakileri anladım da bunu biraz izah edebilir misin tam olarak

Sistemi hiren boot cd deki mini windows xp ile açıp açılan mini xp deki Disk yönetiminden hdd ını c: ve d şeklinde iki bölüme ayır. harici diskteki Recovery dosyalarını d: ye at. c: yi biçimlendir c: nin içi boş olsun geç diğer adımlara.

kalelibilişim' Alıntı:
Sistemi hiren boot cd deki mini windows xp ile açıp açılan mini xp deki Disk yönetiminden hdd ını c: ve d şeklinde iki bölüme ayır. harici diskteki Recovery dosyalarını d: ye at. c: yi biçimlendir c: nin içi boş olsun geç diğer adımlara.

hocam aynen dediğin admları uyguladım ama malesef bulamadı herhangi bir recover dosyası

Geri