Windows 10 Teknik Önizleme x32 – x64 Türkçe İndir

Kodla Büyü

developer

Süper Üye
Süper Üye
windows10_tech-preview_start-menu-100464961-gallery.png

Windows 10 Technical Preview İndir MSDN,windows 9 beklenirken 10 çıkması şaşırtıcı olsada bir çok kesim oldukça şaşırmış durumda,neyse konumuza gelelim verdiğim sürüm ön izleme test amaçlıdır denemek isteyenlere türkçe çıkınca eklenecektir,(final henüz çıkmadı) oda yoldadır ön izlemeyi kurup denemek isteyenlere özeldir.

Windows 10 Technical Preview MSDN Türkçe 32|64 Bit

Product key: NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR
Boyut : 4 GB
Sürüm : 10
Sıkıştırma/Þifre : Rar/Yok (UltraSıkıştırma)
Oluşturma : 21/10/2014
Dil : Türkçe | ingilizce
[x86 - x84]

TÜRKÇE SÜRÜM

ŞİFRE VE NOTLAR

Konun devamı : http://www.mertozsoy.com.tr/windows-10- ... indir.html

myesil' Alıntı:
Önce teşekkür edelim de yine fırça yemeyelim!
Hocam kimseye fırça atma gibi bir lüksüm yok benim ayrıca oturup windows 10'u ben kodlamadım ya adamlar sağolsunlar yapmış bende arşivimdeydi paylaşıyım dedim ve paylaştım teşekkür ettiğiniz için ben teşekkür ederim lakin bu inceliği göstermeseniz bile niye diye sormam benim emek verdiğim bir çalışma değil.

Türkçe'si çıkmadı diye biliyorum. İngilizce olan yüklü, güncelleştirmelerde Türkçe dil paketi vs. de gözükmüyor. Siz yükleyip denediniz mi?

Çok sağolun. Yeni bilgisayar alabilirsek deneriz. Benim bilgisayara fazla gelir şimdi. :)

Windows 10'un Türkçe dil desteğine sahip yeni teknik ön izleme sürümü yayınlandı;

m.chip.com.tr/haber/windows-10-yapi-9926-indirmeye-sunuldu_52107.html

m.donanimhaber.com/haberler/Windows-10un-Turkce-dil-destegine-sahip-yeni-teknik-on-izleme-surumu-yayinlandi.htm

Teşekkürler şu ücretsiz windows 10 a geçiş hakkımı kullanmayı bekliyeceğim.

Geri