Windows 10 Wifi sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HKN58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

HKN58

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Windows 10 kurdum Wifi çalışmıyor, internette baktım birçok kişi yaşamış bu sorunu ben çözemedim varmı bilgisi olan

Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz?

Hiç bağlanmıyor mu? Veya bir hata mesajı falan veriyor mu? Çok klasik olacak ama bilgisayarı kapatıp açmayı denediniz mi? İşe yarayabilir :D

Windows 10 sıkıntılı biraz. 2 farklı donanıma sahip PC'de ses sürücüsünü yükleyemedim. Realtek ALC 892.

Hocam derdinize derman olur mu bilmem ama bir yol önerebilirim. Arkadaşımın bilgisayarındaki wifi problemini bu şekilde çözmüştük. Onun kablosuz interneti yürekli gidip geliyordu. Sürücü ayarlarında otomatik ayarları hepsini manuele çevirdim(bağlantı hızı vs.). Problem çözüldü bir deneyin isterseniz.

hakanpolatgil' Alıntı:
Arkadaşlar Windows 10 kurdum Wifi çalışmıyor, internette baktım birçok kişi yaşamış bu sorunu ben çözemedim varmı bilgisi olan
Hocam benim bilgisayarda da enteresan olarak güç kablosunu çıkarınca o sorun oluyor.. Nefret ettim bu Wintenden.. :x

ordinaryus' Alıntı:
hakanpolatgil' Alıntı:
Hocam benim bilgisayarda da enteresan olarak güç kablosunu çıkarınca o sorun oluyor.. Nefret ettim bu Wintenden.. :x
Güç kablosu takılıyken denemedim hocam hiç, belkide benimkide öyledir. eve gidince bakayım.

Hocam ağ bağdaştırıcısının ayarlarında güç seçenekleri vardır. Orada güç tasarrufu için bu aygıtı kapat seçeneği var. Bir zamanlar bu seçenek yüzünden epey sıkıntı yaşamıştım. Bir ona bakın aynı sıkıntı olabilir. Ancak daha çok driver sorunu gibi gözüküyor.

burhaneren' Alıntı:
Hocam ağ bağdaştırıcısının ayarlarında güç seçenekleri vardır. Orada güç tasarrufu için bu aygıtı kapat seçeneği var. Bir zamanlar bu seçenek yüzünden epey sıkıntı yaşamıştım. Bir ona bakın aynı sıkıntı olabilir. Ancak daha çok driver sorunu gibi gözüküyor.
Deneyeceğim hocam, teşekkür ederim

Geri