Windows 10'a İkinci Büyük Güncelleme!

Kodla Büyü

eko9

Aktif Üye
Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 10 güncellemesini geçtiğimiz haftalarda kullanıcılarının beğenisine sundu. İlk çıkış hali ile bir takım sorunları beraberinde getiren Windows 10, güncellemeler ile sistemde yaşanan sorunların üstesinden gelmeyi başardı. Henüz tam oturmayan Windows 10 için geçtiğimiz hafta büyük çaplı Cumulative Update for Windows 10 for X64/x86 – based Systems (KB3081424) güncellemesini almıştı. Bu güncelleme ile görev çubuğunun çalışmaması ve sistemdeki bazı sorunlar düzeltilmişti.
Microsoft, diğer sorunlar için bugün ikinci büyük çaplı güncellemesi ile karşımıza çıktı. Cumulative Update for Windows 10 for X64/x86 – based Systems (KB3081436) sürüm numaralı bu güncelleme Windows 10’un sürekli yeniden başlatma ve sesli asistan Cortana’da yaşanan sorunları düzeltiyor.
Windows 10 Güncellemesi Nasıl Yüklenir?
Windows 10 KB3081436 güncellemesini yüklemek için Başlat>Ayalar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Windows Update bölümünden “Güncelleştirmeleri denetle” seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Güncelleme otomatik olarak inmeye başlayacak ve kurulumu gerçekleşecek. Size tavsiyemiz KB3081436 güncellemesi yüklenirken PC’de işlem yapmamanız ve yükleme bittikten sonra PC’yi yeniden başlatmanız yönünde olacak.

sami55' Alıntı:
Windows 10 çok sıkıntı çıkardı mı kullanan arkadaşlar arasında

Teknik sürümdeki hiç bir sorun ile şu an için karşılaşmadım. Gayet stabil çalışıyor. Yüzlerce uygulama yüklü olmasına rağmen henüz uyumsuz bir programa da denk gelmedim.

en büyük sorun şu an açılışta.windows resminden sonra 30 sn bekliyorum masaüstü için.8g ram i5 ve ssd var kingston.win8 çok daha hızlı hiç memnun kalmadım.

hocam ben ilk ciktiginda yükledim 3 gün sorunsuz calişti sonra güncelleme yükledi ekran karti driverini görmedi ekran bulanik oldu ugrastik olmadi win8 yükledik sonra win10 güncelledim suan sorunsuz kullaniyorum Not: güncellestirmeleri kapattim :)

iki gün önce orjinal 8.1 pro dan 10 pro ya geçiş yaptım. Gayet güzel
8.1 de kurulum sırasında tüm driver larımı tanımıştı. 10 pro ya geçince daha da iyi oldu. Sistem biraz android market moduna dönmüş. 10 otomatik olarak notebook markasına göre lenovo app sini yükledi. tüm ayarlamarı recovery programlarını bu app üzerinden yapabiliyorum.

metro arayüzüne sinir oluyordum kalkması güzel olmuş. Birde yavaş diyen @comaster bence sıkıntı sizin bilgisayarınızla ilgili olabilir ya da kurulumla. Çünkü 4gb - i3 - sata hdd ile sizden çok daha iyi açılma süreleri alıyorum

Geri