windows 10n kurulumu 0xc00000e9 haqta kodu

Kodla Büyü

ctrl+z

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkdaşlar windows 10 kurulum sırasında bu hatayı alıyorum bu hata neden kaynaklanıyor olabilir karşılaşıp çözüm bulan oldu mu acaba bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.bilgisayarım dizüstü hp pavilion 1021et ve üzerinde windows 7 ulimate yüklü 64 bit teşkkürler...

Ekli dosyalar

• hp.jpg
    hp.jpg
    85.4 KB · Görüntüleme: 571
beklenmedik bir şekilde usb çıkarılmış veya usb oynuyordur veya çıkarılabilir herhangi bir disk düzgün baglanmamıs uyarısı veriyor .düzgün bir şekilde tak çalıstır...

Formattan önce bilgisayarimda win7 nin yaninda pardus kurulu idi ve boot menüsü pardusun yöneticisi (grub)idi easybcd programiyla mbr yi degistirdim windowsun açılış yöneticisiyle açılması icin sonra da diskten pardus bölümlerini sildim (youtube da bir videodan görmüştüm )win7 açılıyor aman win10 kurarken bu hatayı aliyorum easybcd ile yaptigim değişiklikle bir alakası olabilir mi ?

Gpt hatası mi bu hocam. Resimden okunamiyor. Verdiğin hata kodu ile arama yaptığımda Gpt hatasını buluyor. Bunun içinde linux c dışındaki partition lari silip tek part yapın ve c partition dan ayırın.

Dvd de sıkıntı olabilir mi acaba bozuk olabilir mi bir arkadaştan aldım

Geri