Windows 7 Başlangıç Sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vseckn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

vseckn

Aktif Üye
İnternetten Windows 7 linklerini indirdim ve DVD-ROM'a Nero ile yazdırdım. Ancak bilgisayarın başlangıcında DVD'yi okumuyor. Acaba Nero ile yazdırırken her hangi bir ayar mı gerekiyor? Dosyaları direk veri dvd'si oluşturarak yazdırdım.

hocam veri dvd si yazdırarak boot lu dvd oluşmaz. Bootlu olabilmesi için iso lu bir windows 7 indirip nero ile kalıbı diske yazdır diyerek oluşrabilirsiniz. Siz indirdiğiniz windows 7 yi şu şekilde kurabilirniz. xp açıkkan dvd yi çalıştırın işletim sistemini yükseltme seçeneğini kullanın. bu şekilde windows 7 yi kurabilirsiniz. eski windowsunuzu windows old diye klaöre taşınıyor.

Partları açıp, ortaya çıkan .iso dosyasını, Nero'da Kalıbı diske yazdır diyerek yazdırmalısınız. .iso içerisindekileri sürükle bırakla yapamazsınız.
Google'da .iso yazdırma diye ararsanız birçok kaynak bulabilirsiniz.

Problem zaten iso olmaması. iso olsa sorun değil. partlar düzgün olarak çıkartıldı, bir problem yok. ancak kalıp dosyası şeklinde değil, direk windows 7 kurulum dosyaları görünüyor. indirdiğim sitede nero ile dvd ye yazdırın şeklinde söylenmişti. ben de söylendiği şekilde yazdırdım. başlangıç olarak zaten cd/dvd ayarlı, dvd yi başlangıçta okumadı. adem hocam dediğiniz şekilde kurulum oluyor ancak benim derdim en baştan partitionları da yeniden oluşturmak.

Geri