windows 7 de iso dosyalarına nerden sahip olabilirim.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ege
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ege

Seçkin Üye
Seçkin Üye
win 7 yeni bi prgçıkarmış. forumdada mevcut kullanayım dedim ama win 7 iso dosyalarına nerden sahip olaabilirim. bide mesela netbook ta bu prgramla win 7 kurdum driverları falan tekrar yüklemem gerekiyormu?

arkadaşlar hic yardımcı olabilecek yokmu?usb den win 7 yada xp yüklemek konularını forumda arattım. gerekli programları indirdim falana ama indirdiğim programlar ne hikmetse çalışmıyor.win 7 usb dvd tool u kurdum iso dosyasını nasıl nerden alacağımı anlayamadım . yardım lütfennnnnnnnn:((((((

Microsoft yeni bir program çıkardı. Adı "Windows 7 USB/DVD Download Tool" Bu programla Windows 7 iso dosyamızı ister DVD ye yazarız ister USB belleğe. Üstelik bootable olarak. Programı indirip kurduktan sonra çalıştırdığımızda program bizden iso dosyayı istiyor.

Sistem Gereksinimleri:
* Windows XP SP2, Windows Vista yada Windows 7 (32-bit or 64-bit)
* Pentium 233-megahertz (MHz) işlemci yada daha hızlısı
* 50MB boş disk
* DVD-R sürücü yada 4GB USB flash drive

Kaynak: pdfdergi

cesitli-konularda-resimli-anlatimlar-f188/windows-7-iso-dosyasini-usb-ye-yazma-t43900.html gibi bi yazı yayınlanmış.usb den win 7 kurmak istiyorumda. iso dosyası istiyor . nerden alacağımı anlamadım.win 7 starter serisi bendeki.

hocam iso imaj dosyası varsa ihtiyacın olan şeyler şunlar
1-usb yi formatlıcan ama hp format tool kullanman lazım yalnız açılış dosyalarını da yükleme seçeneği var orada dos dosyaları yani onun da yolunu göstericen.
2- iso yu isb ye atıcan
3-norton ghost programını atın
4-açılışı usb ye ayarlayın
5-nortonu çalıştırın
6-iso imaj dosyasını nortona gösterin
7-birkaç dakika ssürebilir yükledikten sonra reset atın ilkaçılışta donanımları kendisi algılıcaktır.
ben kendi labımda xp isolarını bu yöntemle atıyorum , gayet hızlı , missleeeer gibi

Geri