bidene Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,494 27 Temmuz 2015 #1 merhaba framework 3.5 sp1 yüklemem gerekiyor. aşağıdaki hatayı alıyorum.. Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.PNG 26.5 KB · Görüntüleme: 749
Dev Kitap Arşivi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 841 27 Temmuz 2015 #2 Bende de aynı tarz hata yapmıştı: sfc /scannow yaptır hataları bulup temizlesin. Düzeliyor sonra hocam.
Bende de aynı tarz hata yapmıştı: sfc /scannow yaptır hataları bulup temizlesin. Düzeliyor sonra hocam.
bidene Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,494 27 Temmuz 2015 #3 Cok tesekkurler hocam. Uzaktan erisimle halloldu
A afilli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 280 27 Temmuz 2015 #4 ben genelde 3.5 kuruyoorum.biraz uzun sürüyor ama olsun.hata verirse 4 kuruyorum
bidene Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,494 27 Temmuz 2015 #5 afilli' Alıntı: ben genelde 3.5 kuruyoorum.biraz uzun sürüyor ama olsun.hata verirse 4 kuruyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam uyapin programini kurduk calismasi icin dedigim surumun kurulu olmasi gerekiyordu. O yuzden sıkıntı oldu
afilli' Alıntı: ben genelde 3.5 kuruyoorum.biraz uzun sürüyor ama olsun.hata verirse 4 kuruyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam uyapin programini kurduk calismasi icin dedigim surumun kurulu olmasi gerekiyordu. O yuzden sıkıntı oldu