windows 7 ile ilgili:.................

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan t85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

t85

Aktif Üye
arkadaşlar windows 7 ye geçmek istiyorumda 26 haziran-31 ocak tarihleri arasında bilgisayar alanlara ücretsiz geçiş olduğu yazıyor ve bu maille bildirilecekmiş bana böyle bir mail gelmedi bu şekilde geçen varmı acaba?bide bu wimdows 7 ye geçiş ücretlimi anlayamadım ücretsiz diyor ama sonrada kargo vergi falan diyor???????????

formatör sözleşmeli öğretmenle windows 7 nasıl bir baglantıdır ki bu başlıkta açılır :-1: :? :shock:

az önce sözleşmeli öğretmenler konulu bir mesaja abakarken konuyu açtım hiç dikkat etmedim yoksa alakası yok gerçekten

zaten yanlışlıkla açtığım belli sevgili hocam yoksa bilerek buraya açmazdım emin olun

hocam www.windows7upgradeoption.com adresinden fatura bilgilerinle kayıt yaptırıyorsun. onlara sana dvd gönderiyor dvd üçretsiz miş fakat kargo 40 dolar civarında olacakmış pc nizin evrakları içinde wın7 yükseltme kartı çıkmış olması lazım onda şifren var yükseltme şifresi.. onu kullanarak gelen dvd ile kurulum yapıyorsun. legal olarak
aksi takdirde internete ruslar tarafında n dvd sızdırılmış - zukona - isimli kişi tarafından - Windows 7 RTM iso - internetten de indirebilirsin dvd yi fakat 3 gb boyutu var çalışıp çalışmadıda belli değilmiş

Windows® 7 Yükseltme Seçeneği Programı, Microsoft Windows Vista® işletim sistemi sürümlerinin lisanslı son kullanıcılarının, son kullanıcı program niteliklerini karşıladığı takdirde uygun bir Windows 7 sürümü için bir yükseltme lisansı edinmelerini sağlar.

Windows Vista bulunan bilgisayarınızı satın aldığınızda burada belirtilen Microsoft Sunum Formunu aldıysanız, ek masraf yapmaksızın yükseltmenizin bu Web sitesi üzerinden sipariş edebilirsiniz.

Sipariş edilen yükseltmeler, 22 Ekim 2009 Windows 7 genel sürüm tarihinden başlayarak DVD halinde gönderilecektir.

Windows 7 Yükseltme Seçeneği Programıyla ilgili daha fazla bilgi Program Bilgileri’nde bulunabilir.

Yükseltme programı içinde bilgisayar üreticileri tarafından katılım isteğe bağlıdır. Bazı bilgisayar üreticileri, programı doğrudan yönetirken, diğer kişiler yükseltme ortamı yerine getirme hizmetini bu web sitesi aracılığıyla sağlar ve bazıları Windows 7 Yükseltme Seçeneği Programını sunmaz.

bende öyle bir kart çıkmadı ama benim pc bu özelliklere uyuyor yani hem tarih olarak hemde bu programa giren modellerin içinde var.müşteri hizmetlerinimi arasam acaba?

t85' Alıntı:
bende öyle bir kart çıkmadı ama benim pc bu özelliklere uyuyor yani hem tarih olarak hemde bu programa giren modellerin içinde var.müşteri hizmetlerinimi arasam acaba?

müşteri hizmetleri ile görüşün bencede pc nin içeriğinde bunun olması lazım eger kampanya dahilinde olan pc lerden değilse pc niz .

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    33.8 KB · Görüntüleme: 728
Hocam bu tarihler arasında laptop almışssanız ve yüklü olan işletim sistemi yükseltmeyi destekliyor ise internet üzerinden başvuruda bulunuyorsunuz. Bu başvurunuz neticesinde size orjinal windows 7 dvd si postalıyorlar. Tabiki ücreti 40 Euro..

Asus laptop alan arkadaşın bilgisayarında dediğiniz gibi ücretsiz yükseltme var diye yazıyordu. İnternet üzerinde gerekli formları doldurup başvuruda bulunmak istedik ve son aşamada 40 Euro görünce vazgeçtik.

Bilmiyorum artık sizin dediğiniz başka bir şey mi!!!!! :+1:

40 euro gibi bir rakama windows 7 gibi bir işletim sistemi.. hemen kabul ederdim. hatta siz alın bana gönderin. ben parasını ödeyeyim..

namaldish' Alıntı:
40 euro gibi bir rakama windows 7 gibi bir işletim sistemi.. hemen kabul ederdim. hatta siz alın bana gönderin. ben parasını ödeyeyim..

+1 win7 gayet güzel bir işletim sistemi

Windows 7 Yükseltme yazılımını almak için herhangi bir sevkiyat masrafı ödemek zorunda mıyım?
Hayır. Sizin ödeyeceğiniz herhangi bir sevkiyat masrafı yoktur.

alıntı mıcrosoft

40 dolar nerede yazıyor buğun sipariş ettim

ya arkadaşlar problem ingilizceden kaynaklanıyor.. hiç bir şekilde ücrete gerek yok.. şu anda ben win 7 kullanıyorum ve şimdiye kadar üretilen en iyi işletim sistemi.. okulda ki öğretmen bilgisayarına da yükledim. programları hemen açması mükemmel. eğer 100 dolar civarında olsaydı orjinalini alırdım :D

ya nette bir dunya win7 var hocam...:D birini bul kur. olmadi eskisine dönersin :D
yükseltmede 300$ civari işletim sistemini gönderiyorlarsa 40$dan kaçinilmamasi gerekli..
düşünmeyin isteyin:d

40 dolar şehir efsanesi olmasın . yükseltme sitesini taradım öle bir rakam yok. başvuru yaptım öyle bir rakamla karşılaşmadım adresinize gönderilecek diyor. adrese teslimdemi alacaklar parayı . bilelimde ona göre cebimizde 40 dolar bulunduralım . :)

kyt38 hocam benim bilgisayar acer 6930g.baktım seçilen modellere var benimki ama başvuruyu yapamıyorum.bide kargo parası 40 euro istiyo onun içinde kredi kartı numarası isitiyo...anlamadım ya:(

ben temmuz ayında vista yüklü acer aldım. sitesinde yazıyorki, size ücretsiz win7 yükseltmesi vereceğiz ancak kargo ücretini siz ödeyeceksiniz. yine acerin sitesindeki bağlantıdan başvurdum 21$ kredi kartı ile ödedim. singapurdan win7 dvd geldi.

http://www.acer.com/windows7upgrade/

acer alanlar bu bağlantıyı takip edebilirler.

yani normal internetten alışveriş yaparken yapılan işlem adımlarından ibaret. kredi kartı sahibi ismi, kredi kartı numarası son kullanma tarihi ve güvenlik kodu

kty38' Alıntı:
40 dolar şehir efsanesi olmasın . yükseltme sitesini taradım öle bir rakam yok. başvuru yaptım öyle bir rakamla karşılaşmadım adresinize gönderilecek diyor. adrese teslimdemi alacaklar parayı . bilelimde ona göre cebimizde 40 dolar bulunduralım . :)

40 dolar değil 40 euro hocam. Şehir efsanesi değil. Kendi yaşadığım bir olayı anlattım.

Asus un resmi sitesine bağlandım. Oradan satın aldığımız laptobun seri numarasını girdik ve ürün yükseltmeye başvurduk ve neticede bizden 40 Euro istendi ve bizde vazgeçtik. Olay kısaca bu. başka yerde başka bir şey varsa bilmiyorum.

wın7 kurulum cd si kargo ile geldi .. bir dolar bile ödemedim kargo parası da ödemedim . cd üzerinde yeni key var . ben dedim para sız diye herkes başka sey idda etti .

sonuç wın7 cd si elimde bir lira para vermedim.

1- http://www.windows7upgradeoption.com adresinden kayıt yaptırıyorsun kayıtta mail adresi ve adresiniz isteniyor. egerki elinizde wın7 yükseltme şifresi varsa ( olmalı ) o şifreyi ilgili alana yazıyorsunuz . cd 15 gün içerisinde kargoya veriliyor. cd üzerinde orjinal wın7 key mevcut onla kurulum yapıyorsunuz.

Ekli dosyalar

• EKRAN%~1.JPG
    EKRAN%~1.JPG
    33.8 KB · Görüntüleme: 475
ben de lab.da ana makinaya win 7 yi kurdum..
lakin int exp da bi kaç pencere açınca sanki yeni pencere açarken zorlanıyo..
yavaş açıyo..
2 gb ram var..
acaba bu aero özelliği kasıyo mu biraz makinayı.. ya da sonradan yükledğimi ferrari teması falan ?

Geri