Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar windows 7 iso kalıbı indirdim..bununla format atmak için neroda normal yazdırmak yeterli mi? yoksa başka bi programla filan bootable mı yapmak gerekiyor???
indirdiğin imaja göre değişir. Win 7 nin normal kurulum DVD sinin imajı ise zaten gerek yok direk yazdır. Ama kurulum dosyalarının DVD si ise Bootable yapman gerekir. Ben 1 DVD yi direkt yazdırdım ama boot etmiyordu. Sadece çalışan işletim sistemi üzerinden yükseltme yapıyordu..
bootable olmadı..elimde bootable olan bi dvd vardı o da bozuk sanırım format atarken belli bi yerden sonra takılıp kalıyo..onu çıkarıp yeni oluşturduğumu takıyorum win7 all yerleştirin sürücüye diye uyarı çıkıyor.. beceremedim bişeyi..
hocam indirdiğiniz iso kalıbında bir problem yok gibi geliyor direk olarak kalıbı yazdırdığınız zaman boot olmaması için hiç bir engel yok. belki optik bozuktur?
ultra iso ile kalıba boot dosyası entegre edip yeniden yazabilirsiniz. bu arada imaj dosyasını neroda veri diski olarak değilde kalıp yazdır seçeneği ile yazdırmanız gerektiğini hatırlatırım eğer öyle yapmadıysanız
dediğiniz gibi yapmıştım zaten ama başlangıçta görmedi..zaten artık yapmama da gerek kalmadı..yapamıyorum diyip verdim müdüre bilgisayarı..teşekkür ederim yorumlarınız için..