windows 7 iss yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bozo810
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bozo810

Site Gezgini
Arkdaşlar windows 7 de iss kurdum " wwwroot " dosyasına salt okunur yapıp izin vermek istedğimde " Bu öz nitelikleri değiştirmek için yönetici izni sağlamanız gerekir " hatasıyla karşılaşıyorum.siz ce bu izin sorununu nasıl çözebilirim.Normalde iss çalışıyor ama wwwroot dosyasına sayfalar üzerinde değiştirme yapmak istediğimde izin gereklidir hatasıyala karşılaşıyorum.

Başka bir server programı var mı peki,?
Bu arada siz gene de bir bakın, Administrator kullanıcısı açıksa pasif yapın(Bilgisayarım-sağ tuş-Yönet-Kullanıcılar), Bilgisayar yöneticisi olarak normal bir oturum açın,eğer öyle değilse.

başka bir server programı yok.hoca cilem haber adlı sitede iss 7 ayarları diye konu var ordaki ayarları takip ederek yaptım.ama sonunda izin bölümünde hata veriyor.

Başka bir fikrim yok hocam. Ben xp de iss kullanıyorum, aynı hatayı ben de almıştım Administrator kullanıcısını ve şifreyi pasif yaptım. Sonra tekrar kurdum. Sorun giderildi.

Tahminimce en üst klasöre yazma izinleri verilmiyor, değiştirilecek dosyaları alt klasöre atarsan, o klasöre yazma izni verebilirsin.

BBNET
Geri