windows 7 iyi bilen arkadaşlara çözülemeyen sorun

Kodla Büyü
arkadaşlar benim hard disk 3 parça idi c,d,e ben d nin içindeki tüm belgeleri e ye attım ve yönetten c ile d yi birleştirmeye çalıştım ama pc kendini c ile e yi birleştirdi. ben tüm çabalarıma ragmen belgelerimi bulamıyorum bana yardım ede bilecek varmı recover my files kurdum aratırdım hiç bir belge yok ne yapmamı tavsiye edersiniz ?????????????????????

hocam öncelikle o partitiona hiçbirşey yazma. Hiiiç endişeye kapılma eğer birşey yazdırmadı isen, dosyalarının hepsi orada duruyorlar. Sadece ortaya çıkarmak için GETDATABACK NTFS veya FAT programına ihtiyacın var.

Bu program lisanslı bir program AMA :)

hirens boot cd 10.6 versiyonunu bulursan, onun içinde wintools klasöründe crackli bir kopyasını bulursun. GETDATABACKNTFS ile adım adım doğru seçenekleri seçerek dosyalarını kurtarabilirsin.

hiren'in yeni versiyonlarında legal olmayan yazılımlar mevcut değil o yüzden 10.6 versiyonunu bulun.

sitelerdeyim' Alıntı:
hocam öncelikle o partitiona hiçbirşey yazma. Hiiiç endişeye kapılma eğer birşey yazdırmadı isen, dosyalarının hepsi orada duruyorlar. Sadece ortaya çıkarmak için GETDATABACK NTFS veya FAT programına ihtiyacın var.

Bu program lisanslı bir program AMA :)

hirens boot cd 10.6 versiyonunu bulursan, onun içinde wintools klasöründe ***** bir kopyasını bulursun. GETDATABACKNTFS ile adım adım doğru seçenekleri seçerek dosyalarını kurtarabilirsin.

hiren'in yeni versiyonlarında legal olmayan yazılımlar mevcut değil o yüzden 10.6 versiyonunu bulun.

güzel bilgi tebrikler :alkis:

Sistem geri alma çözdü ise ne mutlu :)

Ancak başka veri kayıplarında getdataback programını tavsiye ederim. Ben sistem geri almaya çok güvenmiyorum.

getdata back istedim bügün yollayacaklar birde onu deneyeceğim hocam teşekürler yine aklında olsun her hangi bir fikir bulursanız sevinirim

eğer dosyaları kurtaramadıysanız sistem geri alma, disk birleştirme vs. işlemler silinen, kaybolan dosyaların üzerine yazılma ihtimali var.

getdata back ile fdisk veya format partition loss gibi seçenekleri denemenizi tavsiye ederim, 1-2 saat ancak sürüyor bulduktan sonra aynı sürücü için birkaç farklı dosya tablosu gösteriyor aynı disk birleştirmedenki gibi yeşil mavi kırmızı renklerde hepsini deneyin, her adımı kaydedin ki her seferinde bir daha baştan başlamak zorunda kalmayın, hangi adımdan devam etmek istiryosanız o adımı açıp ondan devam edin.

Geri