windows 7 kimlik doğrulama istiyor

Kodla Büyü

arslan_1905

Süper Üye
Süper Üye
vista kullandığım bilgisayarda web sitesine kendi oluşturmuş olduğum resim ekleme sayfasından resim yükleme işlemini gerçekleştirirken;
windows 7 kullandığım bilgisayarda resim ekleme sayfasında kimlik doğrulama istiyor ve üç deneme sonunda işlem gerçekleşmiyor ve hata veriyor
bu konu ile alakalı yardımcı olabilecek var mı?

Benim web tabanım kötüdür ancak mantık olarak gidersek siz önceden kullanıcı ve şifresini aldığınız kullanıcının bilgilerini o pcde saklıyorsunuz genelde. Cache bellek veya bir başka. İşte tam o saklanan klasörün izinleri nedir ona bakar mısınız?

Hocam web sitesinin resmin yükleneceği klasörüne yazma ve okuma izni verdim fakat yine de olmuyor
Üstelik kendi bilgisayarım vista işletim sistemi onda oluyor bir sıkıntı yok
fakat windows 7 de çalışmıyor

Bir başka W7 de deneme şansınız oldu mu. Baktığınız makine ile ilgili olabilir mi acaba. Birde kullanıcı ayarlarına girin. İşlem yağtığınız kullanıcıyı seçin. Orada Ftp web sunucu alanı gibi yerlere girdiğimizde otomatik olarak saklanan şifreler var. Adını unuttum şu anda Kullanıcı ayarları penceresi altındadır. Oradan bir bakın bakalım farklılık varmı pclerde.

Hocam deneme amacıyla şunu yapabilirsiniz belki. Hatalı sayfanın yedeğini alın. W7 bir makinede kodunuzu derleyin. Sonrasında Yine W7 makine ile sunucunuza atın birde öyle bakın bakalım ne yapacak. Eğer sadece W7 cihazlarda sorun çıkıyorsa izinlerle alakalı olma ihtimali çok yüksek bana göre.

Geri