Windows 7 kullanan var mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan volkantb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

volkantb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Windows 7 kullanan ya da kurup deneyen arkadaşlar varsa tavsiyeleri alabilir miyim?

Ben kullandım ama fazla inceleyemedim ama vistaya göre daha hızlı geldi bana. Çünkü aynı bilgisayarı vista ile de kullanmıştım ve arada fark var baya.

ben kullanıyorum ama ram yükseltmem gerektiği için fazla bi performans göremedim görünüm açısından visadan pek farkı yok ama yinede vista kullanmaktansa 7 daha iyi bana göre.

yaklaşık bir aydır win7 ultimate 64 bit kullanıyorum gayet memnunum
performans olarak xp ve vistaya göre gayet iyi
xp ve vista da yaşadığım driver problemini yaşamadım
görsellik açısından da göz dolduran bir işletim sistemi.
tavsiye ederim...

aynen bende tavsiye ediyorum. vista bilgisayarın gücünü olduğu gibi sömürüyor, win7 bence şimdiye kadar ki en iyisi. vista xp'yi tahtından indiremedi ama win7 indirecek görünüyor.

Ben kullanıyorum, hatta 4-5 arkadaşın bilgisayarına da kurmuşluğum var. :mrgreen: Kesinlikle tavsiye ederim, ilk andan itibaren kararlı bir sistem olduğunu hissedeceksiniz.Hız konusunda vistadan çok daha iyi, bir ara dizüstü bilgisayarıma vistayı tekrar kurmak zorunda kalmıştım inanın arada dağlar var. Ben sevdim vallahi :++: AeroPeek özelliği ve görev çubuğu değişikliği hoşuma gitti. Xp den daha kullanışlı ve şık olduğu da bir gerçek.

4 gb ram li pc de kullanıyorum ama 1 gb ram li okuldaki bir bilgisayarda denemiştim, bilgisayar hiç kasmadan rahatça çalışıyordu.

uzun süredir kullanıyorum.aktifleştirme için dizüstünün slic versiyonunu 2.1 yukseltip lisans yukleyerek aktifleştirdim ve seri no girdim.
yükleme sonunda vistadan daha az yer kaplıyor HDD yi doldurmuyor vista gibi.
Kopyalama açılma ve çalışma konusunda xp gibi gayet iyi..
tavsiye ederim xp den win7 ye direk geçtim

driver lazım deil arkadaşlar. kendi otamatik tanıyor.
ama ekran kartının driverını siz yine de edinin bazen tam özellikli tanımıyor, özellikle oyun oynayacaksanız.
ayrıca şöyle bir güzelliği var illa driver isterim diyorsanız sisteminizin vista driverı varsa onları da kursanız oluyor. ben denedim oldu. tüm pc.lerde olurmu bilemem. ben 4 kişinin laptopuna kurdum vista driverını kabul etti. zaten sisteminiz yeniyse win7 driverları da ya çıkmıştır ya çıkacaktır. ama yine de tanıyor... tavsiye ederim ben memnunum...

Ben de kardeşimin 4 GB Ram'li dizüstüne kurmuştum. Gayet memnun kalmıştık. Tek sorunumuz crossfire bağlantılı ekran kartının sürücüsünü tanımaması olmuştu.

aynen bende tavsiye ediyorum. vista bilgisayarın gücünü olduğu gibi sömürüyor, win7 bence şimdiye kadar ki en iyisi. vista xp'yi tahtından indiremedi ama win7 indirecek görünüyor.
alıntıdır...
:++: :++: :++:

ben yaklaşık 1 haftadır windows 7 kullanıyorum. performans olarak müthiş
görsellik olarak da iyi. vista ile kıyaslanamayacak kadar sevdim
imkanınız varsa hiç durmayın hemen kurun derim

bencede vistaya bin basar arkadaşlar. kurumundan tutunda hızına kadar herşeyi harika.bilgisayarımın açılışı bile çok hızlandı. görsellik çok güzel olmuş.driverler ise sorun olmuyor kendisi otamatik tanıyor.

XP kullananlar...
... ve bununla mutluluk duyanlar birkaç ay daha eski dostlarıyla takılabilir. Fakat en geç cihaz üreticileri XP'yi desteklemeyi kestiği anda Windows 7 mecburiyet haline gelecek. XP'ye modası geçmiş olarak bakanlar Windows 7'de çok daha çekici bir sisteme ulaşabilir; hem de daha fazla kaynak kullanımına gerek kalmadan.
http://www.chip.com.tr/konu/win-7-vs.-m ... 514_6.html

Benim notebookta vista driverları kabul etti. Bazı bilgisayarlarda sadece ati ekran kartı driverlarını tanımıyor. Benim ram 2,5 GB ama 1 GB ram ile de çalışıyor. Programların uyum sorunu çözülebiliyor, exe dosyasını üzerine tıklayıp uyumluluk sorunu gidermeye tıklayıp önerilen ayarları veya sorun giderme seçeneklerini deneyerek istediğiniz programı düzgün çalıştırabiliyorsunuz.

xp den hızlı vista kadar hoş estetik, kesinlikle kullanılmalı diriver problemi yakın zaman bilgisayarlarında yok ama biraz sistem olarak eski bilgisayarlarda driver problemi oluyor

arkadaşlar bede sizin yormlarınıza bakarak win 7 kurayım dedim ama visitayı win 7 ye yukselti sanki bi farkı var mı ? Eğer format daha iyi ise asus k50ın laptopa nasıl atabilirim teşekkürler

XP işinizi görüyorsa şu an için kurmaya gerek yok

ama sistem kaynağı vistadan kat kat iyi.
temmuz başında sondan bir önceki deneme sürümünü yüklemiştim XP de güç bela tanıtabildiğim canon mp520 yazıcımı bile otomatik tanıdı. XP de kullandığım programların tamamına yakını da sorunsuz çalıştırdı.

valla ben kullandım, 2-3 arkadasa da kurdum..
Gayet guzel.. Driver olayı super.. Bırcok drıverı otomatık goruyor...
Wısta gıbı makıneyı kasmıyor... Tavsıye ederım.

semantic' Alıntı:
Benim notebookta vista driverları kabul etti. Bazı bilgisayarlarda sadece ati ekran kartı driverlarını tanımıyor. Benim ram 2,5 GB ama 1 GB ram ile de çalışıyor. Programların uyum sorunu çözülebiliyor, exe dosyasını üzerine tıklayıp uyumluluk sorunu gidermeye tıklayıp önerilen ayarları veya sorun giderme seçeneklerini deneyerek istediğiniz programı düzgün çalıştırabiliyorsunuz.
hocam ekran akrtı driverlarınıda tanıyor. kurduktan sonra guncelleme yapın ve sistem derecelendirmesini çalıştırınç ekran kartlarını tanımış oluyor. yalnız ati 9250 ve öncesini tanımıyor ama onunda cözümü var. eve geçtiğimde ilgili dosyayı yuklerim.

yaklaşık 4-5 aydır Win7 kullanıyorum. yorumum XP ve Vista nın birleşimi olduğu. tamamen xp kadar hızlı olmasa da şahse performans açısından ciddi bir fark göremedim. tabi vista gibi kötü bir işletim sisteminden de 10 kat yok yok 100 kat daha iyi :)

driverlar konusuna gelince. bende bütün vista driverları Win7 ye uymuştu. ve artık Win7 driverların çıkıyor.

kısaca ve son söz olarak: mutlaka en kısa zamanda Win7 ye geçin.

Arkadaşlar,windosw 7 ulitmate kurdum (30 günlük deneme).Bir siteden aktivasyon kodları gördüm.Aktivasyon yaptım.Şimdi aktive edilmiştir diyor.Ne kadarı doğru bir problem yaşar mıyım ki bilgisi olan var mı?.Beni bilgilendirmeden sistem açılmamazlık yapmaz di mi:). Bir an önce vistayı terk etmek için kurdum hemen sizden de duyunca merak etmiştim.

Kesinlikle vista dan daha hızlı ve kararlı. Ayrıca hazır Türkiye teması çok güzel. Kullanın, tavsiye ederim. :++:

Geri