Windows 7 kuramıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

anima

Site Gezgini
Arkadaşlar Merhaba herkese....
Toshiba A300 1EC bilgisayarım var. Windows 7 kuruluydu format atmak istedim. CD yi koydum "windows dosyaları genişletiyor" bölümünde %17 de kalıyor, "windows dosyaları kopyalayamıyor dosya bozuk olabilir" hatası veriyor. 4-5 tane farklı W7 cdsi ile denedim hepsinde hata verdi. Şu an ki kurulu olan 32 bit ben de 64 bit kurmayı denedim hep bununla alakası olabilir mi acaba ? Fikri olan varsa paylaşabilir misiniz ööölllle kaldı bilgisayar...

anakartın 64 bit işletim sistemini desteklemiyor olabilir , onu öğrenmek için google da arama yapabilirsin bi kaç program var. mesela AIDA64 programını indirebilirsiniz , orda anakart bölümü altında işlemci seçeneğini tıkladıgınızda anakartın 64 bit sistemi destekleyip desteklemediğini öğrenebilirsiniz ,,, ayrıca 2005 sonrası üretilen tüm AMD ve Intel işlemciler 64 bit işletim sistemini destekler.

fakat ben de sizin dvd rom da okuma sorunu oldgunu düşünüyorum ....

emrahgunes' Alıntı:
Flash bellekten kurmayı deneyin DVD okuyucunuz arızalı olabilir...
Hocam şimdiye kadar dvd de hiçbir sorun yaşamadım (format atmayı denedikten sonra da cd dvd kullandım format cdleri hariç okurken bi sorun çıkmamıştı) o yüzden bu sorun aklıma gelmemişti ama usb den kurunca oldu hakikaten. Niye öyle oldu anlamadım ama teşekkür ederim.

zysimsek' Alıntı:
anakartın 64 bit işletim sistemini desteklemiyor olabilir , onu öğrenmek için google da arama yapabilirsin bi kaç program var. mesela AIDA64 programını indirebilirsiniz , orda anakart bölümü altında işlemci seçeneğini tıkladıgınızda anakartın 64 bit sistemi destekleyip desteklemediğini öğrenebilirsiniz ,,, ayrıca 2005 sonrası üretilen tüm AMD ve Intel işlemciler 64 bit işletim sistemini destekler.

fakat ben de sizin dvd rom da okuma sorunu oldgunu düşünüyorum ....

Teşekkürler hocam

DVD ROM'unuz sorunlu, zaten artık CD/DVD devri bitti, en iyisi USB ile kurulum, daha hızlı daha sorunsuz.

Geri